miercuri, 20 mai 2015

„Miles în spațiu”, un nou serial animat de aventuri intergalactice pentru copii, debutează la Disney Junior

„Miles în spațiu”, un nou serial animat de aventuri intergalactice pentru copii, debutează sâmbătă, 23 mai, la ora 10:55, la Disney Junior, informează televiziunea într-un comunicat remis HD Satelit.

Acţiunea serialului pornește de la adevăruri ştiinţifice şi spaţiale unice și prezintă misiunile în spaţiul cosmic ale tânărului aventurier Miles Callisto şi ale familiei acestuia – mama şi căpitanul navei, Phoebe; tatăl, inginer mecanic, Leo; sora mai mare şi un geniu al tehnologiilor, Loretta; şi cel mai bun prieten, robo-struțul, Merc – în încercarea lor de a stabili contacte în galaxie în numele Autorităţii de Tranzit Tomorrowland. Împreună, ei explorează noi galaxii pline de extratereştri ciudaţi, vehicule la fel de vechi ca spaţiul şi gadgeturi high-tech, iar micii telespectatori şi familiile lor pornesc şi ei într-o călătorie futuristă creată special pentru a alimenta interesul natural al copiilor față de spaţiu și care le reamintește, în același timp, importanţa a ceea ce pot găsi doar acasă – căldura și sprijinul familiei.

Miles este un băieţel plin de entuziasm şi curiozitate față de noul său mediu în care, împreună cu cel mai bun prieten al lui, Merc, descoperă galaxiile, îşi face prieteni extratereştri şi se bucură de cele mai noi gadgeturi spaţiale. Fiecare episod prezintă două poveşti de câte 11 minute, spuse din perspectiva lui Miles, despre viaţa şi activitatea sa şi a familiei sale în spaţiul cosmic, în timp ce încheie diferite misiuni, cum ar fi repararea unor nave spaţiale defecte, cartografierea unor zone necunoscute ale sistemului solar şi dezvoltarea de autostrăzi spaţiale. Pe parcurs, personajele dau dovadă de muncă în echipă, rezolvarea problemelor în mod proactiv şi acceptare atunci când întâlnesc diferite specii extraterestre. În aventura lor din vasta galaxie, membrii familiei Callisto depind unul de celălalt în situaţiile de zi cu zi şi pun mereu familia pe primul plan, astfel că ei încheie fiecare călătorie cu o îmbrățișare de familie.

Experţi în spaţiu, ştiinţă şi tehnologie de la NASA, Jet Propulsion Laboratory (JPL) din cadrul NASA, Space Tourism Society şi Google oferă consultanţă pentru dezvoltarea serialului „Miles în spațiu”, creat să inspire interesul copiilor pentru lumea fascinantă a explorării spaţiale. Curiozitatea şi descoperirea sunt teme centrale în noul serial, Miles şi familia lui oferind în fiecare episod exemple de prietenie, muncă în echipă, gândire critică sau încurajând celebrarea familiei.

Emmy Sascha Paladino, nominalizat la un premiu Emmy („Henry Dragomonstru” de la Disney Junior) este creatorul serialului şi producător executiv, iar Paul Demeyer („Duckman”, „Rugrats in Paris”), nominalizat şi el la un premiu Emmy, este regizor.


Despre Disney Junior

Disney Junior reflectă legătura emoţională pe care generaţii de consumatori o au cu poveştile şi personajele Disney, atât cele clasice cat şi cele contemporane. Programele Disney Junior îi invită pe părinţi să se alăture copiilor lor pentru a trăi experienţa Disney cu poveşti şi personaje magice, muzicale şi naturale, încorporând în acelaşi timp teme specifice de învăţare şi dezvoltare create pentru copiii cu vârste între 2 şi 7 ani. Serialele şi animaţiile Disney Junior combină inegalabilele poveşti Disney şi personajele îndrăgite de copii cu învăţarea, cuprinzând matematica, limbi străine, nutriţie şi stiluri de viaţă sănătoase, precum şi cu abilităţile sociale.


Niciun comentariu despre subiectul „„Miles în spațiu”, un nou serial animat de aventuri intergalactice pentru copii, debutează la Disney Junior”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile