marți, 19 mai 2015

Voltaj reprezintă România în semifinala Eurovision 2015 de astăzi

În această seară, de la ora 22:00, pe TVR 1, TVR HD, TVRi si online pe TVR Plus va fi transmisă prima semifinală a Eurovison 2015.

Voltaj, ce va reprezenta țara noastră, va evolua pe scena cu melodia "De La Capat/ All Over Again". Membri trupei sunt multumiti de imbunatatirile aduse evolutiei lor pe scenă, ce le-au discutat cu organizatorii. Aceste noi modificari vor ajuta la o mai bună "transmitere a emoției mesajului", conform opiniei trupei, a cărei melodie are ca tematică milioanele de copii din România, despărțiti lungi perioade de timp de părinții care muncesc în străinătate.

Pe 21 mai va avea loc a doua semifinală, iar sâmbătă, pe 23 mai 2015, va avea loc finala.

Aceasta va fi cea de-a 60-a ediție a concursului muzical Eurovision. Concursul se va desfășura în Austria ca urmare a victoriei Conchitei Wurst la concursul din 2014 cu piesa "Rise Like a Phoenix". Evenimentul va avea loc în Viena, în urma unei licitații câștigate de acest oraș. De asemenea, sala aleasă este Wiener Stadthalle. Este a doua oară când Austria organizează Eurovisionul, prima dată fiind în 1967. În cadrul unei întâlniri între televiziunea gazdă ORF și EBU, echipa ce se va ocupa cu organizarea a fost prezentată. Edgar Böhm, care este și Head of Entertainment la ORF, a fost ales ca producător executiv.

Pentru prima data in 12 ani, Ucraina a ales sa nu mai participe in concurs, in timp ce Cipru, Serbia si Republica Cehă revin dupa pauza de 1 an, respectiv 5. Aceasta editie marcheaza si debutul Australiei in concurs, in semn de recunostinta pentru cei mai bine de 30 de ani de transmitere a Eurovision-ului pe micile ecrane. In caz de castig, televiziunea australiana SBS va alege un oras european apt de a gazdui evenimentul si va ajuta in organizare.


5 comentarii despre subiectul „Voltaj reprezintă România în semifinala Eurovision 2015 de astăzi”:
Anonim

Mult suces Voltaj!!!

Anonim

Gata , ne-am calificat in finala!!

Anonim

ce bataie de joc cu eurovisionul acesta, un concurs in care de cel putin 10 ani politica isi spune cuvantul iar Romania niciodata n-o sa-l castige. daca ar fi sa ne respectam ca tara si ca popor n-am mai trimite reprezentant pentru aberatia asta de concurs

Anonim

@Anonim - 20 mai 2015, 07:14
Subscriu!

Anonim

De castigat slabe sanse ca Romania sa castige vreodata, dar au fost concurenti de-ai nostri care au ajuns pe locul 3, la cateva (foarte putine puncte) de locul 2. Deci totusi cateodata are rost sa trimiti reprezentanti la acest concurs.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Top 10 articole în ultima lună

Operatori tv și de telecomunicații din România

AKTA (81) Digi (562) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (85) Orange (231) Telekom (313) UPC (280) Vodafone (87)