vineri, 5 iunie 2015

Telekom Tv Web & Mobile: Înregistrări în Cloud și 3 canale adăugate în grilă

Telekom Tv a adaugat funcționalitatea „Înregistrări în Cloud”, disponibila pe platforma web si in aplicatia dedicata. Această funcționalitate oferă posibilitatea de a programa pentru înregistrare emisiunile transmise pe canalele TV pe care nu le poți urmări la momentul difuzării, dar pe care vrei să le păstrezi pentru a le vedea ulterior.

Aceste înregistrări vor fi stocate în cloud. Pot fi înregistrate numai emisiuni de pe canalele TV pentru care există drepturi de înregistrare.

Pentru a programa o înregistrare trebuie să fii autentificat și să accesezi meniul Program TV. Programarea înregistrării se poate face numai înainte de începerea difuzării emisiunii dorite pe canalul TV. Emisiunile disponibile pentru înregistrare sunt marcate cu un simbol specific. La click pe numele emisiunii ți se va solicita confirmarea că dorești să programezi înregistrarea. Vei putea programa pentru înregistrare numai emisiuni de pe canale TV pentru care ai un abonament activ.

Poți programa înregistrări de pe oricare din dispozitivele asociate contului tău, fie că e vorba de PC sau laptop, smartphone sau tabletă. Utilizatorii care au și noul serviciu Telekom TV Interactiv, pot programa și viziona înregistrări direct pe televizor. Indiferent de dispozitivul de pe care programezi înregistrarea, vei putea urmări emisiunea de pe oricare din dispozitivele asociate contului tău.

Această funcționalitate este disponibilă numai clienților Telekom Romania și Telekom Romania Mobile și care au activă cel puțin una din următoarele opțiuni: Canale TV online S, Canale TV online M, Canale TV online L sau Canale online TV Maxi.

Toate înregistrările pe care le-ai programat vor putea fi accesate din meniul Înregistrări. Tot acolo vei avea posibilitatea să oprești înregistrări în curs și să stergi înregistrări de care nu mai ai nevoie pentru a face loc unora noi.

În funcție de numărul de ore de înregistrare pe care vrei să le ai disponibile în același timp și de tipul tău de abonament la servicii Telekom Romania și Telekom Romania Mobile, poți avea acces gratuit sau contracost la una din următoarele opțiuni: Înregistrări personale S (prin care poți stoca până la 30 de ore de conținut SD), Înregistrări personale M (prin care poți stoca până la 50 de ore de conținut SD) sau Înregistrări personale L (prin care poți stoca până la 80 de ore de conținut SD). În funcție de tipul conținutlui (SD sau HD) și de calitatea acestuia, numărul de ore stocate în același timp poate fi mai mic sau mai mare.

Pentru a beneficia de această funcționalitate, clienții Telekom Romania și Telekom Romania Mobile trebuie sa o activeze, indiferent dacă beneficiază de această opțiune gratuit sau contra cost. Activarea se poate face pe site-ul www.telekom.ro din meniul My Account, în secțiunea Serviciile mele/Extraopțiunile mele. Tot de aici se poate face și dezactivarea opțiunii.

Pentru noua functionalitate pe dispozitive mobile este necesară cea mai recentă versiune a aplicatiei Telekom Tv.

De asemenea, Telekom Tv a introdus in grila web si mobilă televiziunile Auto Motor Sport Channel, BBC Earth HD si BBC News HD.


3 comentarii despre subiectul „Telekom Tv Web & Mobile: Înregistrări în Cloud și 3 canale adăugate în grilă”:
Anonim

noi cei cu grosul banilor respectiv satelit dth mai avem sanse sa avansam in era hd sau dam bir cu fugitii

Anonim

Mda, nu pot sa introduca AMC, JimJam, Minimax, Megamax Bollywood-urile si Filmbox Extra, Family pentru ca nu au spatiu. Daca ar mai inchiria niste transpondere sa mai adauge niste canale pe DTH, bine ca au bani pentru reclame la toate posturile tv si radio.

Anonim

Tocmai de aceea am si renuntat la serviciile telekom si am trecut la RDS caci nu numai ca au servicii scumpe dar daca tot cer atatia bani pe abonamente , chirii echipamente si alte cele puteau si ei sa bage o grila la televiziune mai k lumea dar astia sunt telekom iar dupa 8 ani la ei am renuntat chiar daca de un an de zile mai exact din mai 2014 nu mai am contract cu ei acum am facut cerere de renuntare si luna aceasta imi expira toate serviciile pe care le-am avut cu ei telefonie, net si tv caci deah asa e la ei chiar daca nu mai am contract tre anuntat cu 30 de zile inainte. Nu spun ca RDS sunt mai buni sau mai tari dar pe pachetul minim la RDS receptinez 146 canale din care o carute sunt HD , de asemenea viteza la net este dubla fata de ce aveam la telekom si platesc cu 60 la suta mai putin fata de cat am platit la telekom

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile