luni, 22 iunie 2015

Vodafone România: Acces nelimitat la filme şi seriale prin HBO GO şi noi beneficii în roaming pentru abonaţi

Vodafone România oferă acum abonaţilor săi acces nelimitat la o colecţie de filme, seriale şi documentare prin HBO GO, pentru o perioadă de până la 24 de luni, noi beneficii în roaming şi experienţa utilizării internetului nelimitat în reţeaua performantă Supernet™ 4G şi în roaming, anunță compania printr-un comunicat de presă.

“Extindem beneficiile de roaming incluse în planurile noastre tarifare, oferindu-le clienţilor o experienţă agreabilă, fără grija costurilor, şi atunci când călătoresc sau se află în vacanţă, în afara ţării. Suntem primul operator mobil din România care oferă experienţa internetului nelimitat şi în roaming. Mai mult, noua promoţie pentru abonaţi integrează, în planurile tarifare, serviciul HBO GO - pentru prima oară inclus, fără cost suplimentar, în oferta unui operator de telefonie mobilă. Continuăm, astfel. să încurajăm cât mai mulţi români să trăiască din plin experienţă utilizării unui smartphone 4G şi a internetului pe telefonul mobil, să consume, fără griji, conţinut video sau muzică şi să se bucure de avantajele reţelei noastre Supernet™, certificată deja pentru cel mai bun punctaj al serviciilor de date şi telefonie mobilă.”, a spus Andrea Rossini, Director, Consumer Business Unit, Vodafone România.

HBO GO, serviciul video online lansat de HBO, oferă acces nelimitat la peste 2000 de ore de filme, seriale, documentare şi programe speciale. Clienţii care încheie sau reînnoiesc unul dintre abonamentele RED vor beneficia de HBO GO timp de 24 de luni, fără cost suplimentar, în timp ce abonaţii SMART vor beneficia de HBO GO, timp de 2 luni. Contul utilizatorilor de HBO GO poate fi înregistrat pe cel mult 4 dispozitive : pe smartphone, tabletă, laptop/PC şi anumite modele de Smart TV. Accesul în cont se poate face, simultan, de pe 2 dispozitive diferite.

În plus, abonaţii vor avea acum mai multe beneficii incluse pentru serviciile de roaming. Utilizatorii care optează pentru planurile tarifare RED 25, RED 49, RED 65 sau pentru noul abonament RED 79 vor avea lunar până la 1000 unităţi (minute primite şi efectuate / SMS) şi până la 1 GB trafic de date incluse în abonament. Că noutate, clienţii care vor depăşi unităţile incluse vor beneficia acum de un tarif unic de depăşire de 0.05 euro pe minut/ SMS/ MB (TVA inclus). Utilizatorii SMART îşi pot activa serviciul «Roaming pe zi», la un cost de 2,99 euro/ zi (TVA inclus) şi au acces, astfel, la beneficiile incluse în abonament, mai precis la convorbirile, mesajele text şi traficul de date din planul tarifar. Opţiunea “Roaming pe zi” este disponibilă pentru clienţii Vodafone România în 46 de ţări. Mai multe informaţii sunt disponibile AICI.

Mai mult, abonaţii dispun, promoţional, de un bonus care oferă internet nelimitat, gratuit. Utilizatorii se vor putea bucură de experienţa internetului nelimitat şi în afara ţării, în vacanţă, atunci când se află roaming, în limita a 10 zile/ lună. Bonusul Internet nelimitat este valabil 2 luni pentru utilizatorii care semnează sau prelungesc un abonament SMART, respectiv 3 luni pentru cei care optează pentru unul dintre abonamentele RED peste 19 euro sau pentru abonamentele de internet mobil peste 12 euro. Pentru clienţii SMART, bonusul de internet nelimitat este valabil şi în roaming împreună cu opţiunea « Roaming pe zi » Mai multe detalii despre activarea bonusului şi destinaţiile eligibile sunt disponibile AICI.

În continuare, abonamentele cu smartphone sau tabletă din portofoliul Vodafone România oferă acces gratuit, pe toată perioada contractuală, la cea mai mare colecţie de muzică prin aplicaţia Zonga powered by Vodafone. Zonga este primul serviciu românesc care oferă un extins conţinut muzică, ce include peste 27 de milioane de melodii şi albumele a peste două milioane de artişti români şi străini.

Oferta promoţională include şi smartphone-uri la preţuri avantajoase, în cadrul programului «Un smartphone 4G pentru fiecare român». Programul este dezvoltat de Vodafone pentru a promova smartphone-urile compatibile 4G din portofoliu, de la cele mai accesibile până la cele mai performanţe. În noua promoţie, Samsung Galaxy Core Prime, unul dintre cele mai bine vândute smartphone-uri 4G, este disponibil exclusiv la Vodafone la preţul de 1 Euro, cu abonamentul RED 19. Utilizatorii pot opta şi pentru Samsung Galaxy A5, împreună cu abonamentul RED 25, la preţul de 0 Euro, la portare, pentru Microsoft Lumia 640, împreună cu abonamentul RED19, la preţul de 1 Euro sau pentru Vodafone Smart First 6, împreună cu abonamentul Smart 10, la preţul de 1 Euro sau Samsung Galaxy Trend Lite 2, cu abonamentul Smart 13, la preţul de 1 Euro.

Oferta promoţională pentru abonaţi beneficiază de o amplă campanie de comunicare al cărei protagonist este Ghiţă Ciobanul. Campania se înscrie în platforma “Românii au iniţiativă”, prin care Vodafone arată cum vieţile oamenilor obişnuiţi se pot schimbă în bine folosind tehnologia mobilă. În campania actuală, sub sloganul “Sparge graniţele TV”, Ghiţă arată cum reţeaua SupernetTM 4G sparge graniţele comunicării şi ale divertismentului: pe telefonul mobil sau pe tabletă, Ghiţă se uită la filme şi seriale, chiar în vârf de munte.


Vodafone România este o divizie a Vodafone Group Plc., unul dintre cele mai mari grupuri de telecomunicaţii mobile din lume, care oferă o gama de servicii ce include voce, mesaje, date şi comunicaţii fixe. Vodafone are divizii în 26 de ţări, 55 de reţele partenere în întreagă lume şi operaţiuni de broadband fix în 17 ţări. La 31 martie 2015, Vodafone avea 446 milioane de utilizatori ai serviciilor mobile şi 12 milioane de utilizatori ai serviciilor de broadband fix.


Niciun comentariu despre subiectul „Vodafone România: Acces nelimitat la filme şi seriale prin HBO GO şi noi beneficii în roaming pentru abonaţi”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile