luni, 31 august 2015

Televiziunea Nat Geo People, la Telekom România

Televiziunea Nat Geo People a fost introdusă astazi in teste, pentru prima data in țara noastra, in grila operatorului Telekom România, atât prin sistem DTH ( fostul Dolce Tv ), cat si (astazi doar in unele zone ) prin tv prin protocol IP si cablu digital.

Prin cablu digital si tv prin protocol IP, televiziunea Nat Geo People este retransmisă in rezolutie HD, iar prin satelit este difuzata in SD ( pe frecventa 12688, polarizare verticala, SR 30000, FEC 7/8, DVB-S QPSK).

Data de lansare oficiala este 1 septembrie 2015, Nat Geo People fiind o televiziune destinata in special publicului feminin, completand portofoliul de canale ale companiei in țara noastră, din a cărui componență mai fac parte National Geographic Channel si Nat Geo Wild.

Lansarea in țara noastră are loc la doar trei saptamani dupa ce compania detinatoare a televiziunii a anuntat parteneriatul cu Telekom Romania.

UPDATE 1 septembrie 2015: Imagini din transmisia Nat Geo People SD, la Telekom Romania satelit, pe pozitia 337.


11 comentarii despre subiectul „Televiziunea Nat Geo People, la Telekom România”:
Anonim

pe 338 pe cablu si ip tv si pe 337 pe sat

Anonim

Mam uitat pe grila dth fostul Dolce si nu a intrat in grila deloc.

Anonim

Mai uita-te o data. Nu vezi ca scrie ca de azi e transmis in teste si de abia maine intra la toata lumea ?

Anonim

Pai scrie ca de azi este in teste am vazut stirea acuma seara pe net si mam uitat si nu este introdus probabil ca va intra mai tirziu la ora 24.00.

Anonim

Oricum oficial de miine se lanseaza noul canal de televiziune.

Anonim

Daca e in teste nu inseamna ca e receptionat de toata lumea in acest moment, sau cel putin nu cu receptoarele oficiale, unde controleaza ei lista de canale. Testele sunt de mai multe tipuri, adica open ( publice ) sau closed ( in cerc restrans ), ca la jocurile beta. Vezi ca e si o poza cu frecventa, daca ai un receiver de satelit care permite scanarea manuala de frecvente, testeaza sa vezi ca iti gaseste canalul la scanare pe acea frecventa.

Anonim

Eu de la ora 4 dimineata stau si astept lansare la telekom dth

Anonim

La Orange DTH cand se va introduce?

Anonim

Pentru Anonim - 01 septembrie, 2015 BVO ca astepti da' rescanare la decoder ai dat?
Pentru Anonim - 01 septembrie, 2015 ... la Orange o sa fie introdus maine de la 3 la 2 si asta daca mai achizitioneaza spatiu pe satelit ca tot ce au este supraincarcat
Un program foarte bun, abia asteptam sa-l am in grila de programe, noaptea ajunsesem sa nu dorm ca nu prin NatGeo People....era sa scriu Wild

Chiar asa nerabdatori sunteti sa prindeti programul asta, de parca ati avea sute de ochi sa va uitati la toate programele care sunt oferite pe cablu si satelit

Unknown

La digi tv il vom putea viziona?

Anonim

Sunt sanse sa intre prin vara.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile