luni, 21 septembrie 2015

Skype a avut probleme tehnice în întreaga lume

Luni, 21 septembrie 2015, Skype a anuntat ca a detectat o problemă care afectează Skype în mai multe moduri:

Dacă era conectat la Skype, nu vei fi capabil sa schimbi mesajul tău de stare, iar toate contactele vor fi afisate offline, chiar dacă acestea sunt online. Ca urmare, nu veți putea să initializati apeluri Skype.

Un număr mic de mesaje de chat in grup nu sunt livrate, dar în cele mai multe cazuri, puteți totusi trimite un mesaj instant catre contacte, daca sunteti deja conectat.

Dacă nu sunteți conectat la Skype, este posibil să aveți dificultăți atunci când incercati sa va conectati

Orice modificări aduse contului dvs ( cum ar fi la balanța de credit Skype sau modificari ale detaliilor profilului ) vor fi afisate cu întârziere.

Nu functioneaza de asemenea încărcarea unor pagini web ale comunitatii online Skype.

"Facem tot ce putem pentru a rezolva această problemă și sperăm ca un nou update va fi lasnat în curând. Vă mulțumim pentru răbdarea dvs, lucrăm pentru a rezolva acest incident", a precizat echipa Skype.

Utilizatori din intreaga lume au confirmat problemele tehnice de astazi, care dureaza deja de mai multe ore. Alti utilizatori confirmă că le-ar functiona Skype.

PS: Până se rezolvă, puteti încerca Skype pentru Web: web.skype.com , cel putin in versiunea aceasta am reusit sa ma conectez si sa trimit mesaje scrise.

UPDATE 21 septembrie 2015, ora 19:10 - Se pare ca functionarea își va reveni în curând la normal.

"Am identificat problema de rețea care a împiedicat utilizatorii sa se conecteze și sa utilizeze Skype astăzi. Suntem în proces de reconectare a utilizatorilor noștri și ne concentrăm pe restaurarea completă a serviciilor. Problema nu a afectat utilizatorii Skype for Business", a anunțat echipa Skype.

UPDATE 22 septembrie 2015 - Skype funcționează din nou ! :)


Niciun comentariu despre subiectul „Skype a avut probleme tehnice în întreaga lume”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile