duminică, 11 octombrie 2015

NextGen: Televiziunea Nickelodeon în grilă, plus tombolă pentru 6 televizoare, în colaborare cu TNT

Televiziunea pentru copii Nickelodeon, deținută de către Viacom Media Networks, a fost introdusă în grila digitală a operatorului NextGen. Versiunea originală a canalului a fost lansată acum 37 de ani ca "Pinwheel", după 4 luni schimbându-și denumirea în Nickelodeon.

De asemenea, cei care se aboneaza-te in perioada 1 octombrie 2015 - 31 octombrie 2015 la serviciul de televiziune digitala de la NextGen ( clienti actuali la alte servicii NextGen, dar care nu au încă televiziune digitala, sau clienții noi ) sunt inscrisi la tombola “TNT si NEXTGEN dau startul la actiune”, in care pot castiga unul dintre cele 6 televizoare LED Samsung cu diagonala de 80 cm. Desemnarea castigatorului se va realiza in cadrul a 6 extrageri, acestea urmand a avea loc in data de 15 noiembrie 2015.  Premiile vor fi furnizate de catre TURNER BROADCASTING SYSTEM ROMANIA srl, iar castigatorii vor fi afisati pe websiteul Nextgen in 15 zile de la desemnarea acestora.


Niciun comentariu despre subiectul „NextGen: Televiziunea Nickelodeon în grilă, plus tombolă pentru 6 televizoare, în colaborare cu TNT”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile