vineri, 13 noiembrie 2015

Digi Storage Music, o nouă aplicație RCS RDS

RCS RDS a lansat aplicatia Digi Storage Music, de fapt un player audio pentru melodiile utilizatorilor stocate in conturile personale Digi Storage, ne anunță mortu.eu.

Prin intermediul acestei aplicatii se pot reda online fisierele audio de tip .mp3 si .flac direct din cloud-ul Digi Storage. Pe dispozitivul local se vor descarca numai informatii partiale din melodia curenta necesare pentru construirea bufferului audio.

La prima utilizare, aplicatia va scana intreg contul Digi Storage, va construi un playlist principal si va afisa utilizatorului toate directoarele care contin fisiere audio mp3 si flac.

Utilizatorul poate selecta directoare dorite cu al caror continut isi va construi playlistul principal.

Ulterior, se pot crea si playlisturi personalizate, care contin doar o parte din melodiile din playlistul principal.

Aplicatia permite exportul playlisturilor in cloud-ul Digi Storage si importul lor ulterior pe alte dispozitive detinute de utilizator pentru sincronizarea acelorasi playlisturi pe mai multe dispozitive care acceseaza acelasi cont Digi Storage.

Pentru o experienta optima de utilizare, RCS RDS recomanda utilizarea unei conexiuni stabile de internet, preferabil Wifi sau o conexiune mobila fara limitare de trafic, precum si a unui cont Digi Storage necriptat.

Aplicatia poate sa fie descarcata pentru Android 4.1 sau versiune ulterioară de AICI.


Niciun comentariu despre subiectul „Digi Storage Music, o nouă aplicație RCS RDS”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile