luni, 16 noiembrie 2015

Maraton de filme de la Sundance Film Festival, la Sundance Channel

Sundance Channel va dedica un weekend întreg de programe celor mai bune filme ce au fost prezentate în cel mai cunoscut festival din lume, cu 48 de ore de Sundance Film Festival, sâmbătă 21 şi duminică 22 noiembrie, anunță televiziunea Sundance Channel într-un comunicat remis către HD Satelit.

Festivalul de Film Sundance a evidenţiat cele mai bune filme independente pentru mai mult de trei decenii iar Sundance Channel a selectat o gamă de bine cunoscute şi premiate titluri pentru două zile speciale de filme fără oprire. 48 de ore de Sundance Film Festival recrează emoţia şi varietatea evenimentului anual cu un weekend întreg de filme independente îndrăzneţe, distinctive şi captivante.

Sâmbăta, pe 21 noiembrie la ora 23:00, Festivalul de 48 de ore Sundance Film va prezenta Matar a un hombre, marele câştigător al Festivalului de Film Sundance din anul 2014. În aceeaşi seară la ora 21:15 va fi difuzată premiera dramei nigeriene Mother of George, câştigătoarea trofeului Cinematography Award din cadrul festivalului Sundance Festival din anul 2013. Gerry va avea premieră duminică, 22 noiembrie la ora 19:20. Filmul are în rol principal pe Matt Damon şi Casey Afleck şi spune povestea prieteniei dintre doi tineri ce pleacă într-o excursie în deşert dar uită să ia apă sau mâncare.

Pentru a completa alinierea de filme incluse în acest weekend special de 48 de ore de Sundance Film Festival puteţi urmări:

“HALLEY”
Alberto are o prietenie neobişnuită cu Luly, managerul unei săli de sport deschisă non stop, unde lucrează ca paznic de noapte.

“I USED TO BE DARKER”
Un fugar caută refugiu la unchiul şi mătuşa sa din Baltimore, unde îi gaseşte la capătul căsniciei lor iar pe vărul său în plină criză. În zilele ce urmează, familia se luptă să renunţe la trecut în timp ce caută noi lucruri de care să se agaţe.

“COMPUTER CHESS”
O poveste din anii 1980 centrată pe un turneu de şah om împotriva maşinăriei.

“THIS MAY BE THE LAST TIME”
O investigaţie în istoria familiei regizorului american Harjo şi anume misterioasa dispariţie a bunicului său şi a cântecelor de încurajare interpretate de cei ce îl căutau.

“MEMPHIS”
Un cântăreţ ciudat, cu un talent dat de Dumnezeu, pluteşte prin oraşul său adoptat, Memphis cu acoperişul său din copaci de stejari, stăzile cu ferestrele sparte şi aura de spiritualitate arzătoare. Înconjurat de femei frumoase, muzicieni legendari, un pungaş cu sânge rece, un predicator corect şi un pachet de copii, dulce dar instabil, interpretul evită studioul de înregistrări, condus de instinctul său de auto-cunoaştere. Călătoria sa îl duce destul de repede de la dragoste şi fericire către marginea unei alte dimensiuni.

“GERRY”
Cu Matt Damon şi Casey Afleck, o prietenie dintre doi tineri ce este testată atunci când cei doi pleacă într-o călătorie în deşert dar uită să ia cu ei apă sau mâncare.

“THE METEOR”
Pierre, în vârstă de patruzeci si ceva de ani, primeşte o sentinţă de paisprezece ani. Mama sa, în vârstă de optzeci de ani, îl vizitează în fiecare săptămână. Suzanne, actuala soţie a lui Pierre, şi-a văzut de viaţă de când a fost închis. Fiecare personaj ne oferă o privire deschisă despre o perioadă din viaţa lor ce pare suspendată de timp de către conexiunile fragile ale vieţii cu lumea exterioară.

“MATAR A UN HOMBRE”
Un om simplu, din clasa muncitoare, decide să îşi facă singur dreptate.

“RICH HILL”
Cronica intimă a lui Rich Hill despre viaţa tulbure a trei băieţi ce locuiesc într-un oraş sărac din vestul mijlociu şi a legăturilor fragile de familie ce îi susţin.

“RYAN”
Filmul vorbeşte despre viaţa lui Ryan Larkin, un talentat animator canadian din anii 60 – 70.

“MOTHER OF GEORGE”
Cu Danai Gurira, Adenike şi Ayodele în rolurile principale, un cuplu nigerian ce locuieşte în Brooklyn, au probleme în a concepe un copil – o problemă ce sfidează aşteptările culturale şi o conduce pe Adenike spre o decizie ce poate să îi salveze sau să le distrugă familia.

"LIAR'S DICE”
Filmul o urmăreşte pe Kamala, o tânără femeie din satul Chitkul şi pe fata sa Manya, ce se îmbarcă într-o călătorie pentru a îşi găsi soţul dispărut.

"THIS IS MARTIN BONNER”
Doi oameni, la finalul spectrului social, se regăsesc începând o nouă viaţă în acelaşi oraş mic, dezvoltând o prietenie neobişnuită.

"SMASH HIS CAMERA”
Jacqueline Kennedy Onassis l-a dat în judecată iar Marlon Brando i-a rupt maxilarul. Povestea cunoscutului paparazzi Ron Galella deschide cutia Pandorei, privind dreptul la viaţa privată, libertatea presei şi mereu crescătoarea vâlvoare a celebrităţii.

"HAPPY ACCIDENTS”
O poveste de dragoste încântătoare, neconvenţională despre o femeie ce crede că a întânit în sfârşit primul om normal din viaţa sa.

Despre Sundance Channel

Dedicat misiunii fondatorului Robert Redford de a celebra creativitatea, Sundance Channel este televiziunea dedicată privitorilor cu o minte independentă în căutare de ceva diferit. Îndrăznet, imaginativ şi fără compromisuri, Sundance Channel oferă audieţei o diversitate de selecţii de filme independente de mare calitate, documentare şi programe originale. În plus faţă de larga distribuire din America de Nord, Sundance Channel este accesibil si în Europa, Asia, America Latină, Africa de Nord şi Orientul Mijlociu. Deţinut şi operat de către AMC Networks International (divizia globală a AMC Networks), Sundance Channel este un brand extrem de cunoscut ce este disponibil HD şi pe mai multe platforme.


3 comentarii despre subiectul „Maraton de filme de la Sundance Film Festival, la Sundance Channel”:
Anonim

Pe mai multe platforme...adica la Telekom DTH...

Anonim

1. La nivel international, nu se refera la Romania.

2. Platforme, ca termen in mass-media, nu e sinonim cu operatori. Exemplu de platforme, la modul general: satelit, cablu, IPTV etc.

Anonim

Si la Orange Tv Sundace Chanel este HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile