joi, 5 noiembrie 2015

Fotbal: Italia - România, pe 17 noiembrie 2015, în direct la Pro Tv

Echipa națională a României întâlneste pe cea a Italiei într-o confruntare amicală pe stadionul Renato Dall'Arra din Bologna, in data de 17 noiembrie 2015, de la ora Romaniei 21:45. Meciul va fi transmis de televiziunea Pro Tv.

Italia si România sunt calificate la EURO 2016 ( Romania pe locul 2 in Grupa preliminare F, iar Italia câștigatoare a grupei H ).

Ultima confruntare dintre naționalele Italiei si României a avut loc acum aproape 5 ani, tot intr-un amical, dar din Austria, încheiat la egalitate, fiecare echipa marcând cate un gol.

Conform FRF, biletele pentru primul meci al României dupa calificarea la EURO 2016 pot sa fie achizitionate online de către suporterii români prin intermediul website-ului Federatiei Romane de Fotbal, până in data de 15 noiembrie 2015 sau în limita disponibilității, la pretul de 67 lei ( fiecare solicitant poate achiziționa maxim 4 bilete), cu locuri în Peluza San Luca.


Un comentariu despre subiectul „Fotbal: Italia - România, pe 17 noiembrie 2015, în direct la Pro Tv”:
Anonim

Nu ai cum sa invingi o campioana mondiala, cand noi nu ne-am calificat la mondiale de 20 de ani.
Poate dupa primul gol, daca românii nu aplicau metoda lor clasica si gresita de a se retrage in aparare, ar fi avut o sansa sa invinga. Nu te retragi in aparare cand joci cu Italia, deoarece Italia ataca non-stop si tot marcheaza pana la urma de mai multe ori. Si-au dat seama de asta abia dupa ce au primit si al doilea gol si au inceput sa atace, reusind sa egaleze.
Deci scor final 2-2. Bravo Romania, ai muncit si ai reusit totusi un meci fenomenal. Galeria României a fost de nota 10.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile