joi, 26 noiembrie 2015

Lucrările premiate anterior de juriul Astra Talent, expuse la Cărturești Verona

SES împreună cu librăria Cărturești Verona anunță cea de-a doua editie a Expoziției Astra Talent. Concursul regional de schițe și desene este organizat în fiecare an de furnizorul de servicii prin satelit SES Astra în 9 tari din Europa Centrala si de Est, respectiv Bulgaria, Republica Cehă, Croația, Ungaria, Polonia, România, Serbia, Slovacia și Slovenia.
Biroul din România al SES Astra împreună cu librăria Cărturești Verona expun, la ultimul etaj al librăriei, desenele premiate de juriul competiției în ultimii doi ani. Expoziția este deschisă publicului până în data de 18 decembrie, anunță SES printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Expoziția promovează ediția de anul acesta a concursului care invita copiii cu varste intre 8 si 15 ani să creeze felicitări pentru aniversarea a 30 de ani de existenţă SES Astra, ilustrând modul în care tehnologia transmisiilor prin satelit va evolua în următorii 30 de ani.Ca in fiecare an, concursul sustine si in 2015 o cauza caritabila, anul acesta sprijinind organizatia Doctori Fara Frontiere. Acesta este cel de-al patrulea an în care concursul de schițe și desene este organizat și în România si, incă de la prima ediție care a dat 4 premianți, copiii români au câștigat an de an diferite premii, transformând țara noastră într-un câștigător tradițional.

“Expoziția de anul trecut a fost un real succes. Acest lucru ne-a determinat să organizăm și o a doua ediție cu obiectivul de a impulsiona copiii să se înscrie în competiție și chiar să depășească numărul impresionant de participanți de anul trecut. Desenele și schițele pe care le primim ne arată pasiunea și determinarea pe care acești copii o pun în fiecare lucrare urcată pe site-ul concursului. Prin această expoziție vrem să arătăm și celorlalți talentul și priceperea acestor copii minunați,” a declarat Urszula Marzec, Director de Marketing al SES Astra pentru Europa Centrală și de Est.

“Prin organizarea acestei expoziții la Librăria Cărturești Verona vrem să ajutăm și să stimulam copiii să-și dezvolte imaginația. Spațiul neconvențional al Librăriei încurajează dezvoltarea unui spirit liber și inovativ. Temele provocatoare propuse de SES Astra, în fiecare an, pentru aceste competiții trezesc interesul și reușesc să îi facă pe copii să își depășească limitele,” spune Ana Niculescu, PR Manager Cărturești Verona.

Ediția din acest an a concursului Astra Talent se desfășoară până pe data de 30 noiembrie, ora 23:59. Mai multe detalii găsiți pe astratalent.eu. Ești curios și vrei să afli ce poți câștiga? Ei bine, cele mai cool gadgeturi de la Apple!

Câștigătorii desemnați de juriu:

Locul 1: iPad Air WiFi 32GB
Locul 2: iPad Mini WiFi 16GB
Locul 3: iPod Touch 5th gen 64GB
Locul 4: iPod Touch 5th gen 32GB
Locul 5: iPod Nano 7th gen 16GB

Câștigătorii desemnați de votul publicului:

Locurile de la 1 la 4: telescop Sky Watcher BK707AZ2

Participanții la acest concurs trebuie să aibă permisiunea părintelui sau a tutorelui legal de a participa. Consimțământul în scris al părintelui sau tutorelui legal va fi solicitat tuturor câștigătorilor pentru a-și primi premiul.


Despre Cărturești

De peste 13 ani, Cărturești răspunde așteptărilor pe care le avem cu privire la librăriile din România. Deși de regulă intră în categoria librăriilor, Cărturești este mai degrabă un “custode cool” și o “locație culturală” unde se găsesc nu doar cărți, ci și muzică, filme, ceai, expoziții de artă și proiecte culturale – atent selectate și combinate.

Despre SES

SES este un operator de sateliți de talie mondială, cu o flotă de peste 50 de sateliți geostaționari. Compania oferă servicii de comunicații prin satelit radiodifuzorilor, furnizorilor de conținut și servicii de internet, operatorilor de rețele mobile și fixe, precum și organizațiilor comerciale și guvernamentale din întreaga lume.

SES înseamnă relații de afaceri de lungă durată, servicii de înaltă calitate și excelență în industria de radiodifuziune. SES dispune de echipe regionale multiculturale în întreaga lume care colaborează strâns cu clienții astfel încât să poată răspunde cerințelor lor specifice privind serviciile și lățimea de bandă a sateliților.

SES (NYSE Euronext Paris și Bursa de Valori din Luxemburg: SESG) deține participații în Ciel din Canada și QuetzSat din Mexic, precum și o participație strategică în compania de infrastructură pentru sateliți O3b Networks, recent înființată. Pentru mai multe informații, accesați: ses.com.


Un comentariu despre subiectul „Lucrările premiate anterior de juriul Astra Talent, expuse la Cărturești Verona”:
Anonim

e foarte bine sa stimulam creativitatea copiilor !

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile