luni, 7 decembrie 2015

“Fear the Walking Dead” va avea și sezonul 2

AMC a anunţat astăzi intr-un comunicat remis catre HD Satelit că a început producţia celui de-al doilea sezon al serialului “Fear the Walking Dead”, în Baja, Mexic la Studiourile Baja, unde au mai avut loc filmări şi pentru Titanic, Master and Commander şi alte filme de lungmetraj. Producătorii executivi ai serialului pereche al “The Walking Dead”, ce va reveni în primăvară cu al doilea sezon de 15 episoade, sunt showrunner-ul Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero şi David Alpert.

AMC Global, reţeaua internaţională de televiziuni AMC, va difuza sezonul doi al “Fear the Walking Dead” la doar 24 de ore de la premiera din SUA. AMC Global a fost lansat la sfârşitul anului 2014 şi este disponibil în peste 125 de tări şi teritorii din America Latină, Europa, Asia, Africa şi Orientul Mijlociu.

“Suntem încântaţi să începem producţia şi chiar mai încântaţi să filmăm în Mexic. Studiourile Baja au fost casa unora dintre cele mai mari filme cu acţiunea plasată pe ocean din ultimii ani şi ne oferă toate resursele de creaţie de care avem nevoie pentru a începe acest nou capitol din saga “Fear”. Nu puteam fi mai fericiţi”, a declarat Erickson.

Primul sezon s-a terminat când Madison (Kim Dickens), Travis (Cliff Curtis) şi familia lor extinsă s-au refugiat temporar în adăpostul închis cu vedere la oceanul Pacific al lui Strand (Colman Domingo). Pe măsură ce tulburările civile se extind şi morţii pun stăpânire pe Los Angeles, Strand se pregăteşte să evadeze pe “Abigail”, yachtul său mare ancorat în larg.

“Fear the Walking Dead” ne duce înapoi la începuturile apocalipsei zombilor – într-o vreme în care lumea se schimba cu rapiditate din motive necunoscute, înainte ca cineva să înţeleagă ce se întâmpla cu exactitate, când viaţa, aşa cum toţi o ştiau, s-a dat peste cap şi s-a modificat în moduri în care nimeni nu şi-ar fi putut imagina.


Niciun comentariu despre subiectul „“Fear the Walking Dead” va avea și sezonul 2”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile