joi, 10 decembrie 2015

Operatorul virtual Digi Mobil Italia extinde aria de acoperire printr-un parteneriat cu TIM

Incepand de astazi, RCS RDS a anuntat că utilizatorii serviciilor operatorului virtual (MVNO) Digi Mobil Italia au acoperire 2G și 3G extinsă, prin utilizarea reţelei TIM ( Telecom Italia Mobile ).

Pentru acoperire extinsă, este necesară schimbarea gratuita a "cartelei" SIM la unul dintre cele 1600 de puncte de vânzare Digi Mobil din Italia sau solicitarea primirii acesteia la domiciliu, care se poate efectua din contul de client creat pe mioconto.digimobil.it . RCS RDS mai precizeaza că prin acest parteneriat, Digi Mobil poate fi utilizat de către 99,8% din locuitorii Italiei.

Suplimentar, abonatii Digi Mobil Italia care au opţiunile Amici800 sau Ciao400 active şi îşi înlocuiesc cartela până la sfârşitul anului 2015 primesc un bonus suplimentar ( convorbiri și mesaje nelimitate către reţeaua Digi din România, Italia, Spania şi fix Digi Tel România, precum și 100 GB trafic internet, până la data de 1 ianuarie 2016).

Noii clienţi pot achiziţiona cartela preplătită de la Digi Mobil Italia cu 10 euro (TVA inclus), iar dacă activeaza pana la sfarsitul anului una dintre optiunile Amici800 sau Ciao400 primesc in plus 3 GB trafic internet, dar si apeluri si SMS nelimitate către reţeaua Digi din România, Italia, Spania şi fix Digi Tel România.

Serviciile Digi Mobil Italia se pot achizitiona in punctele de vanzare din Italiei sau de pe digimobil.it. Pentru activarea optiunilor se apeleaza *146#  sau Serviciul Clienţi Italia la 4077 (gratuit în reţeaua Digi Mobil Italia) sau în contul de client de pe mioconto.digimobil.it.

Comunicatul este oficial, poate sa fie citit in intregime pe websiteul Digi24, televiziune a operatorului RCS RDS.


Niciun comentariu despre subiectul „Operatorul virtual Digi Mobil Italia extinde aria de acoperire printr-un parteneriat cu TIM”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile