miercuri, 20 ianuarie 2016

Televiziunea The Medical Channel s-a lansat în România prin AKTA

Televiziunea The Medical Channel, o sursă de informații dedicată educării publicului pe teme medicale, a devenit acum disponibilă în România. Abonații AKTA, o companie care este prezentă în principal în zonele rurale si urbane mici si care acoperă peste 4500 localități, sunt primii care au acces la aceasta televiziune.

Limeclip Ltd este compania media din spatele acestui canal, concentrat exclusiv pe nișa medicală. Televiziunea informeaza publicul prin intermediul unor programe dedicate si prin sfaturi oferite de catre experti, pentru a spori conștientizarea populatiei in privinta diverselor aspecte medicale.

Dan Voicu, director de marketing la AKTA, a precizat: "The Medical Channel reprezinta o noutate absoluta pentru piata romaneasca si AKTA este mândră sa fie prima platformă care lanseaza aceasta televiziune in Romania. Noi credem că The Medical Channel are un continut care este foarte potrivit pentru abonatii noștri și așteaptăm cu nerăbdare să observăm reactia acestora, cat mai curand posibil."

Nives Lépin, Diredctor de distributie la Limeclip, a completat: "Suntem foarte încântați de prima noastră lansare într-o piață atat de importantă. Răspunsul uimitor primit de la expertii din lumea medicala si de la telespectatorii noștri a fost impulsul din spatele creșterii rapide a canalului în sine. Natura sa distinctivă a dovedit necesitatea de conținut medical de înaltă calitate."

Televiziunea The Medical Channel este deja prezentă la nivel international în peste un milion de locuințe, fiind disponibilă in sase regiuni din Europa Centrală și de Est, prin intermediul a 18 platforme. Aceasta nouă lansare continuă extinderea rapidă a televiziunii The Medical Channel in Europa Centrala si de Est. Negocierile continua în Polonia, Germania, Austria și Elveția si progresează pozitiv pentru o viitoare lansare in aceste țări, in anul 2016. Ulterior, televiziunea The Medical Channel va fi lansata si in Marea Britanie.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunea The Medical Channel s-a lansat în România prin AKTA”:
Anonim

Uniii pleaca, altii vin...asa sta situatia cu posturile lansate in Romania

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile