luni, 4 aprilie 2016

Televiziunea Romance TV va fi lansată în România și Ungaria pe 3 mai 2016

Mainstream Networks a anunțat oficial că televiziunea Romance TV va fi lansată în România pe 3 mai 2016, preconizând o extindere a distribuției internaționale a canalului la peste 10 milioane de locuințe.

Conform comunicatului, televiziunea Romance TV a avut succesul scontat in Germania și Polonia si este operata de Mainstream Networks Holding ( ZDF detine 26% din acest joint-venture ), o filială a Mainstream Media AG ( implicata si in televiziunile Heimatkanal si GoldStar TV). Au fost deja create doua filiale: Romance TV Magyar Betriebs GmbH și Romance TV România Betriebs GmbH, avand CEO pe Ralf Gabor si Tim Werner.

Dupa lansarea in Romania si Ungaria, compania estimează ca va ajunge anul acesta de la 7 la 8 milioane de telespectatori, iar anul viitor va depasi 10 milioane de telespectatori ai acest canal. Vânzările de publicitate si marketingul Romance Tv vor fi administrate de Tematic Media Group, care are un nivel ridicat de experiența pe piața regională, oferind propriile lor canale, precum și televiziuni ale partenerilor săi din Europa Centrală și de Est.


Adresata publicului feminin, televiziunea va difuza productii ale unor distribuitori precum ZDF Enterprises, Red Arrow sau Global Screen, răpind publicul din viata cotidiana prin invitatia de a intra intr-o lume plina de emotii si de romantism. Publicul din România și din Ungaria va putea urmari din luna mai premiere exclusive in aceste țări. Portofoliul de lansarea este definit prin adaptări de bestseller-uri populare ale autorilor Rosamunde Pilcher, Inga Lindstrom sau Utta Danella, precum si comedii romantice, filme cu actori celebri si seriale premiate cum ar fi „Sturm der Liebe“, „House Husbands“ und „Danni Lowinski“. Conceptul grilei se bazează în principal pe producțiile din Germania, dar si pe unele adaptate pentru pietele din distributie.

În Ungaria, programele vor fi dublate audio, iar în România vor fi difuzate în limba originală, cu subtitrare in limba română.

Vorbitorii de limba germana au avut posibilitatea sa vizioneze Romance Tv inca de la lansarea sa din februarie 2008.

Dupa intrarea pe piață din Polonia, in anul 2010, Romance Tv Polska a fost primul proiect de succes în străinătate a canalului. Romance Tv este transmis prin satelit, dar si prin rețelele de televiziune cu plata prin cablu sau prin tv prin protocol IP. În plus, audienta televiziunii Roamance Tv a crescut dupa intrarea in grilele Vectra și UPC, în septembrie 2015.

Tim Werner, COO al Romance TV și membru al consiliului Mainstream Media AG, a precizat: "Dragostea și pasiunea sunt sentimente care pun lumea in miscare. Suntem convinși că povestea de succes a acestui concept va continua prin extinderea internațională. Tematic Media Group este un partener puternic, iar piețele locale din România si Ungaria vor completa grila de canale cu emotia oferita de Romance TV. Similar ca in țările vorbitoare de limbă germană și polonează, Romance Tv va fi integrat în platforme de top care ofera televiziune cu plată. Suntem în negocieri concrete cu principalii parteneri de distribuție."

Radu Morar, CEO al Tematic Media Group, a completat: "Suntem încântați că alături de A+E Networks, AMC, Scripps Networks si Viacom, extindem portofoliul nostru de clienți internaționali cu compania care opereaza Romance TV."



Despre Romance TV

Difuzand programe romantice care încântă inima, pline de sentimentele despre familie, prieteni, relatii si conflicte, dar de asemenea despre vremuri interesante cu final fericit garantat, televiziunea se bazează pe continut premium atractiv, cu impact mare asupra audiențelor. Seriale premiate, filme germane și internaționale din genurile romantic, comedie, biografie, drama sau filme istorice sunt prezente in grila Romance Tv, televiziune difuzată in rețele cu plată din Germania, Austria și Elveția, prin satelit, cablu tv si tv prin protocol IP, printre altele prin intermediul unor operatori ca Sky, Vodafone Kabel Deutschland, Unitymedia, Deutsche Telekom sau M7. Versiunea internatională a Romance TV este operată din Polonia ca o stație independentă și de acolo este distribuit prin cablu și prin satelit, de exemplu catre operatori ca nc+, Polsat, UPC, Vectra sau Toya.


8 comentarii despre subiectul „Televiziunea Romance TV va fi lansată în România și Ungaria pe 3 mai 2016”:
Anonim

Oare pe Telekom Tv Satelit va fii acest canal de televiziune.

Anonim

Cumva se lanseaza si verisunea HD a canalului Romance TV?

Anonim

Pentru Polonia este varianta hd a postului Romance Tv. Sper sa fie si la noi in Rominia cind se lanseaza pe 3 Mai sa fie introdus direct Hd si sper ca va fii inclus si in grila de canale Telekom Tv pe Satelit.

Kalman2007

Voi așteptați Romance TV în HD? TNT HD, AMC HD există în română de anul trecut și încă nu a intrat la nici un operator.
FOX există deja în mai multe țări inclusiv Rusia sau Ungaria deci nu este exclus ca la un moment dat să îl lanseze și în România. Ar fi chiar binevenit pentru că difuzează seriale și mai noi. Showtime sigur nu o să fie prea curând, de fapt nu există versiune pentru Europa. Serialele lor sunt difuzate însă de alte posturi în Europa.

Anonim

la rds il baga stiti ceva

Anonim

Canalul va fi lansat la ora 20:00[Defapt,ora 19:45]dupa cum scrie pe site

Anonim

Si iata ca acest canal sa lansat fara sa aibe vreun contract cu RCS UPC TELEKOM sau AKTA.Oare este la vre-o firma Catv din tara?

Anonim

Iar acum este exclusiv în grila UPC.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile