marți, 17 mai 2016

51 meciuri EURO 2016 în Super HD la Sky Italia

"Toate cele 51 de meciuri din cea mai importantă competiție europeană de fotbal vor fi transmise de SKY Italia in Super HD, o inovație care îmbunătățește semnificativ experiența de vizionare fără să fie necesară schimbarea televizorului actual HD. În această vară, pentru prima dată, meciurile EURO 2016 vor oferi o experiență de vizionare superioară și mai captivantă, culori mai vii, detalii mai bune", anunță Sky Italia.

Conceptul dezvoltat de Sky Italia începand cu anul 2014 ( și recent îmbunătățit în colaborare cu partenerii internaționali de tehnologie ai operatorului ) va fi imediat accesibil publicului larg, prin intermediul oricarui tip de televizor HD, cu diagonală de orice dimensiune. Initial, tehnologia Super HD a fost utilizata de operatorul italian pentru procesarea conținutului la cerere ( in special filme ), iar in ultimul an a fost dezvoltată pentru transmiterea de programe în direct. Super HD este in prima etapă de implementare, deoarece in lunile următoare se va aplica la toate serviciile tuturor clienților Sky.

Super HD nu este un standard nou, deoarece are aceeași rezoluție HD ca si celelalte canale transmise de operator prin satelit (1080i), dar utilizează pentru transmisie o lățime de bandă dublă (aproximativ 15-18 megabiți pe secundă) și un sistem de codare H.264 inovativ, care oferă o mai bună calitate a imaginii.

In aceasta primă etapă, Sky va oferi timp de o lună transmisii cu tehnologia Super HD, in fiecare zi pe canalul 209, prin intermediul unui receptor din seria My Sky HD, pentru clienții mai vechi de 3 ani care au pachet HD activ și sunt de asemenea abonați la pachetul de sport sau de fotbal


Niciun comentariu despre subiectul „51 meciuri EURO 2016 în Super HD la Sky Italia”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile