joi, 12 mai 2016

Toate televiziunile trustului Intact vor emite în HD din septembrie 2016

Toate televiziunile trustului Intact vor emite in HD din luna septembrie 2016. De asemenea, compania va investi in expansiunea digitală, în care se vor investi 10 milioane de euro în perioada următoare.


"Aflat în cel de-al douazecisicincilea an de existenţă, Intact Media Group, cel mai mare business românesc de media, este mai solid ca niciodată. Grupul este perfect capabil să susţină toate proiectele în care s-a angajat şi să dezvolte altele noi. Unul dintre acestea este investiţia în tehnologia HD, în care va fi disponibilă transmisia tuturor canalelor TV Intact, începând cu luna septembrie 2016. O altă zonă cheie în dezvoltarea strategică a grupului este expansiunea digitală, în care se vor investi 10 milioane de euro în perioada următoare", precizează Intact Media Group printr-un comunicat.

"În acest moment, Intact Media Group este, prin platformele sale, principalul furnizor de conţinut media la nivel naţional, cu un ritm constant de investiţii. La începutul anului am lansat canalul Happy Channel, care în scurt timp şi-a dublat cota de piaţă. Portalul “lajumate.ro” a devenit, rapid, unul dintre cele mai importante site-uri de anunţuri din ţară, iar relansarea cotidianului “Jurnalul Naţional” relevă angajamentul nostru şi în zona de print. Rezultatele de audienţă vin să valideze strategia de dezvoltare: în primul trimestru al anului, televizunile din grup s-au apreciat pe publicul tânăr şi performează mult mai bine pe targetul 18-49 urban. De exemplu, luna aprilie a adus o creştere de 18% a cotei de piaţă a Antenei 1 în Prime Time, datorită consistenţei emisiunilor de divertisment din grila de primăvară şi a fidelităţii publicului nostru. Intenţionăm să menţinem acelaşi ritm de creştere susţinut şi mulţumim publicului şi partenerilor noştri pentru loialitate şi susţinere. Rămânem aproape.", mai precizeaza comunicatul.

UPDATE 2 noiembrie 2016: Trecerea la HD a fost amânată. Antena 1 anunță începerea emisiei în HD din 28 noiembrie 2016. Detalii gasiti AICI.


31 de comentarii despre subiectul „Toate televiziunile trustului Intact vor emite în HD din septembrie 2016”:
Anonim

Super tare bravo lor.

Cristy

și la RCS & RDS va fi HD ?

Anonim

Poate da, poate nu. Nimeni nu poate sa stie. Prima data sa inceapa emisia in HD si mai vedem apoi.

Anonim

emisiuni neinteresante, continut de brainwashing la calitate vizuala superioara... mda...

cosmin87

Anonim, pentru veșnicii nemultumiți a fost inventat un "device" special. Se numeste telecomandă si oferă posibilitatea de evita "channel"-ul pe care nu il agreează.

Anonim

S-o trezit si astia pana la urma... Au aftat de HD. Cam tarziu, dar vorba aceea... mai bine mai tarziu decat niciodata.
Sper sa nu faca macar ca si cei de la Kanal D care transmit de multe ori HD in format 4:3.

Anonim

buna...acum mi-am dat seama de ce au vrut sa clarifice RDS-ul(DIGI) problema cu programele SD +/sau HD, principiului must carry....,din cate am auzit, programele lui Prigoana ar vrea/doresc/insista prin principiului must carry, sa fie transmise atat SD cat si HD in retelele de cabl(si nu numai ele), acum vine si bomboana de pe tort...5 programe SD + 5 programe HD a trustului INTACT sa fie transmise de RDS, cred ca n-ar accepta asta niciodata... dupa parerea mea,....om trai si om vedea

Anonim

cineva a ginit bine cum vor fi canalele HD ale antenelor, vor fi in HD doar ca formatul o sa fie 4:3 cum e pe kanal D in timpul emisiunilor live si posibil unele emisiuni inregistrate vor avea formatu 16:9 :)) bravo. daca grupu intact nu achizitioneaza camere performante care sa filmeze in hd, nu vei vedea emisiuni in direct in format 16:9 :))

cosmin87

Ma bucur că tu ai capacitatea de a "gini" viitorul.

Anonim

Am si uitat ce numere au canalele lor pe tv-ul meu.
Cam tarziu cu HD-ul, poate pana acum publicul se bucura la o transmisie HD.
Este binevenit HD-ul lor dar cu emisiuni de calitate nu doar logo-ul HD.

Anonim

Nu vreau sa ma gandesc care o sa fie politica RCS-ului daca maine antenele emit HD, cred ca o sa emita la fel ca pe satelit

Unknown

Asa e romanul - Când nu are isi doreste si când are face mofturi
Exista o telecomanda si exact cum sa mai scris , daca nu esti interesat personal se pot omite prg. tv respective
- Oare cat de greu e sa ''omiti'' niste prg. tv ?
Din pacate romanii cer astfel de prg. tv , fiindca dorind sa se ''debaraseze'' de problemele personale prefera sa vada/auda problemele altor
- In plus presa de scandal cum ar mai supravietui daca romanul nu o cere ?
Vorba aceea - Cerere si oferta - totusi e bine macar atat sa mai avem si noi ca in rest..... , ne meritam soarta

Anonim

Nu inteleg incapatanarea celor de la RCS-RDS.. Ei au de castigat daca Antenele vor emite HD pe compania lor.. Nu vad ca Antena 1, Antena Stars si Antena 3 apar in top 10? Au o audienta buna, sau ei prefera sa difuzeze Taraf TV sau alte canale care nici macar nu se uita nimeni la ele? Oricum au pierdut Euro 2016, au facut o stire la Digi24, in favoarea lor, gen: "EURO 2016 SE VEDE IN RETEAUA RCS-RDS", iar sub burtiera: "EURO 2016 se vede la ProTV" doar ca sa nu piarda din abonati in favoarea Telekomului

detrax

Anonim, esti 100% sigur ca versiunile HD ale Antenelor nu vor fi la RCS RDS sau doar dezinformezi ? Daca esti 100% sigur, te rog sa publici sursa informatiilor din comentariul tau. Asa pot sa spun si eu ca nu vor fi Antenele HD la Telekom, dar nu imi permit sa comentez informatii pentru care nu am sursa decat imaginatia mea.

Anonim

...nici n-au aparut (versiunile programelor INTACT in HD), apar de abia in luna septembrie...o sa vorbim / vedem atunci ce operator / operatori de cablu le va introduce.

Bogdan

Daca maine, prin absurd, antenele renunta la versiunile SD si emit toate in HD in procent de 100% ele dispar din grrila RCS-ului asa cum au disparut de pe satelit. Daca mai exista acum in grila lor este ca-i obliga legea sa retransmita programele must carry. Antenele stiu treaba asta si tocmai de aia nu renunta ca ProTV-ul la must carry. O sa fie antenele in grila RCS in HD atunci cand nu o sa mai santajeze trustu Intact firma RCS de au avut procesul ala. Este parerea mea, antenele in HD pe RCS sunt sanse ZERO ca sa le vedeti, multumitiva cat mai sunt cu ele in SD

Anonim

Parerea mea e ca sansa de a vedea antenele in HD la Telekom este 0%, ca mereu imi spun ca nu e spatiu de transmisie. Mai degraba vor fi la altii, la UPC sau RCS decat la Telekom.

fabian

Bune sau rele Antenele sunt asteptate de mult in format HD, asa ca e o veste buna...

Anonim

La un moment dat toate televiziunile vor emite in hd asa ca nu vad de ce să nu fie transmise si la rcs rds

TudorD

E o veste buna cu transmisia Antenelor in format hd ,era si cazul dupa atata timp !!@))

Anonim

Pai sa vedem daca se mai concretizeaza...

Anonim

A sosit luna septembrie si despre antene în hd nimic este păcat pt că abonații vor să vadă o imagine de calitate

Anonim

A sosit, dar nu s-a terminat luna septembrie. Nu au zis ca va emite in HD din 1 septembrie, ci din septembrie. Poate Antenele se tin de cuvant pana pe 30 septembrie 2016...

Anonim

Continutul nu va ajunge in curand in HD. Studiourile Antenelor nu arata bine nici in format SD... De la "Mireasa pt fiul meu" pana la emisiunile de pe Antena 3, ar insemna sa faca modificari drastice si la aspectul vizual pe care-l vor afisa. Dar nu prea se vede ca vor schimba ceva prea curand, deoarece trebuie schimbat si decorul pentru filmari la calitate HD.

Anonim

Din cate am inteles, ei pregateau alte studiouri pt chestia asta. Dar cum nu se mai aude nimic, nu cred ca in 2016 or sa treaca pe HD. Ar fi bine ca pro-tv sa aiba concurenta mai serioasa, o sa piarda mult daca nu o sa transmita hd in viitorul apropiat.

Anonim

e deja 28 septembrie, dar nimic!!!

Anonim

Probabil se amână, ca altfel ar fi anuntat deja Antenele prin promo-uri trecerea la HD. Ar fi bine ca Antenele sa dea un comunicat din nou in care sa anunte amanarea si eventual motivele amanarii, tehnice sau de alta natura.

Anonim

De ce nu se mai aude nimic de antene in format hd,astept raspuns.

Anonim

Asteapta mult si bine.

Anonim

La inceputul lunii decembrie va fi HD :) nu va mai agitati atat:))

Anonim

Oficial, vor incepe emisia HD pe 28 noiembrie.
Sursa: https://a1.ro/tv/tv-1/retehnologizare-unica-in-romania-pentru-divizia-tv-intact-studiouri-noi-productie-postproductie-si-emisie-full-hd-cu-echipamente-varf-de-gama-id607468.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile