joi, 16 iunie 2016

Sky va oferi filme cu rezoluție 4K Ultra HD

Operatorul Sky din Marea Britanie va redenumi canalele sale de filme din Sky Movies in Sky Cinema. Sub noul nume, care va intra în vigoare pe 8 iulie 2016, va avea premiera in Marea Britanie cel mai recent film din seria James Bond: Spectre. Ca parte a relansarii, Sky precizează că va difuza câte o premiera in fiecare zi, mai degrabă decât patru premiere în fiecare week-end.

Radiodifuzorul a precizat de asemenea că pentru Sky+HD si Sky Q a fost îmbunătățită calitatea imaginii HD, că se oferă un sunet mai bun pentru Video On Demand și că va introduce noi functii care vor ajuta la o găsire mai rapida si mai simpla a filmelor din biblioteca. Mai multe canale HD vor fi adăugate la abonamentele curente, fără cost suplimentar.

Desigur, cea mai importanta informatie este cea furnizata de către Ian Lewis, directorul Sky Cinema Europe, care a confirmat că operatorul va oferi filme cu rezolutie Ultra HD, până la sfârșitul anului 2016, iar strategia 4K a Sky va fi anunțata în săptămânile următoare.

Lewis a remarcat faptul că Sky Q este Ultra HD-ready: "Vom face un anunț în următoarele săptămâni cu privire la modul ]n care vom beneficia de aceasta caracteristică. Vă pot spune este că vom avea o oferta de filme Ultra HD pe platformă, înainte de sfârșitul acestui an."

El a spus că oferta Sky Movies a evoluat și a inovat constant timp de 27 de ani, dar pentru prima dată este schimbata denumirea, impreuna cu oferirea unui nou set de funcții, o nouă abordare, inclusiv un număr foarte mare de noi premiere: "Unele dintre aceste inovații au venit de la colegii noștri din Germania și Italia. Astfel, ne vom sincroniza cu celelalte platforme prezente in cele cinci teritorii. Sky este în mod clar cel mai mare serviciu ce ofera televiziuni de filme în Europa. Suntem in negocieri cu partenerii noștri de la Hollywood. Avem o înțelegere cu Sony pentru toate teritoriile. Este pentru prima oară când cineva a făcut o înțelegere pan-europeană pentru filme premium. Vom prelungi de asemenea parteneriatele existente."

Oferta HD va fi prezentă in pachetele standard ale tuturor clienților Sky Cinema de pe platformele Sky și Virgin Media.

UPDATE 15 iulie 2016: Sky UHD se lanseaza din 13 august 2016 in Marea Britanie, prin Sky Q. Vor fi transmise pentru inceput 70 filme in 4K, documentare si seriale, 124 de meciuri din viitorul sezon al Premier League, dar si cursele de Formula 1 din 2017. Detalii găsiți AICI.


Un comentariu despre subiectul „Sky va oferi filme cu rezoluție 4K Ultra HD”:
Mircea

Sky e cu 20 ani avansat inaintea oricarui DTH din Romania

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile