sâmbătă, 11 iunie 2016

Televiziunile spaniole vor difuza doar 23 de meciuri din EURO 2016

Spaniolii vor putea viziona la televiziunile din Spania doar 23 de meciuri de fotbal din Euro 2016 (dintr-un total de 51), din cauza că nici un radiodifuzor a reușit să ajungă la un acord cu UEFA pentru a difuza întregul campionat.

Chiar daca Mediaset si BEIN Sport au negociat cu UEFA în ultimele câteva săptămâni, nu au ajuns la nicio intelegere pentru celelalte meciuri, iar 28 de partide nu vor fi transmise.

Mediaset ( Tele 5 ) va difuza doar 23 de partide, inclusiv toate cele in care joaca echipa națională spaniolă și unele meciuri cheie, pentru care va plăti in total aproximativ 35 de milioane euro.

Mediaset și Bein Sport au refuzat să plătească încă 10 milioane euro pentru celelalte 28 partide, inclusiv meciuri din grupa D sau unele confruntari cum ar fi Italia contra Belgiei.

UEFA a decis sa transmita pentru spanioli in direct in Spania, pe pagina sa de internet, celelate 28 partide care nu sunt difuzate de Mediaset.


Un comentariu despre subiectul „Televiziunile spaniole vor difuza doar 23 de meciuri din EURO 2016”:
Anonim

numai tvr nu transmite ca vezi doamne ca nu are bani bine ca are bani pet andrea marin bravi telenvizuni de republica moldova eu pot si ai nostrii nu pot dehh au mincat banii

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile