vineri, 15 iulie 2016

Sky Sport News HD, necriptat din decembrie 2016

Operatorul german de televiziune cu plată Sky Deutschland va difuza necriptat, din decembrie 2016, televiziunea de stiri din lumea sportului Sky Sport News HD, ce a fost lansată pe 1 decembrie 2011.

Sky consideră că va obtine venituri mai mari cu ajutorul acestei televiziuni, probabil din publicitate, dacă o va distribui la liber si nu pe baza de abonament. Compania nu are totusi planuri ambitioase pentru lansarea de noi canale FTA, precizand ca televiziunea pe baza de abonament va rămâne afacerea sa de bază. Totuși decriptarea Sky Sport News HD va fi un mic test in cadrul aceastei piețe.

Sky este deja în negocieri cu diversi detinatori si furnizori ai drepturilor de difuzare, deoarece încă există unele probleme care trebuie rezolvate înainte ca Sky Sport News HD să devină televiziune gratuită. DTH-ul Sky Deutschland distribuie serviciile sale prin satelitii SES Astra de la 19,2 grade Est.


3 comentarii despre subiectul „Sky Sport News HD, necriptat din decembrie 2016”:
Anonim

Cred ca va fi din decembrie tot pe Astra 1N 19,2 °E, in SD pe frecvența 12032 GHz, pol H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2 / QPSK si in HD pe frecvența 12.304 GHz, pol. H, SR 27500, FEC 9/10, DVB-S2 / QPSK ?

Anonim

Se vorbeste in germana sau in engleza dublata audio cu germana?Adica daca limba originala este engleza,presupunand ca in acest caz are doua purtatoare audio.Nu cunosc germana.

Kálmán2007

E vorba de Sky Sport News HD Germania deci evident e numai în germană.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile