miercuri, 20 iulie 2016

Televiziunea TecTime TV va fi din nou transmisă prin satelit

Televiziunea tematică germană TecTime TV, dedicată tehnologiilor din lumea multimedia ( inclusiv pentru recepție sateliți ) va fi din nou disponibilă prin transmisie liniară prin satelit ( SES Astra de la 19,2 grade Est ), de la începutul lunii viitoare.

Televiziunea TecTime TV renunțase la transmisia liniară prin satelit in februarie 2016, cand a inceput sa fie distribuită doar prin medii pentru care era necesară o conexiune la internet: HBBTV, Youtube, aplicatii pentru smartphone si tableta ( iOS si Android ) si alte metode. Chiar daca revine transmisia prin satelit, vor fi pastrate si aceste modalitati de difuzare. Reprezentantii TecTime Tv au precizat ca doresc să extinda distributia si prin operatorii de cablu.

Pe pagina de Facebook a TecTime Tv au fost anunțate urmatoarele: "Stimați telespectatori, vă mulțumim pentru răbdarea dvs. Vom reveni la transmisia liniară prin intermediul satelitilor ASTRA, de la începutul lunii august 2016. Parametrii de receptie vor fi: frecvența 12633, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2, identificare - Tectime TV. Cu stimă, Dr.Dish."

UPDATE 10 ianuarie 2016: TecTime Tv a încetat din nou emisia prin satelit. Detalii găsiți AICI.


3 comentarii despre subiectul „Televiziunea TecTime TV va fi din nou transmisă prin satelit”:
anonim

nu mai e ce a fost,doar marketing si rar cite o info valabila

Kalman2007

Eu l-am urmărit prin HBB TV dar e binevenit și așa :D

Kalman2007

A și revenit. Emite mai nou în HD http://www.digitalfernsehen.de/TecTime-TV-ueber-Astra-in-HD-aufgeschaltet.142030.0.html

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile