luni, 28 noiembrie 2016

Ce operatori au introdus în grilă televiziuni Intact în HD ?

Telekom Tv prin satelit ( fostul Dolce Tv ) a introdus in grila televiziunea Antena 1 HD, pe pozitia 110, înlocuind Look Tv HD ( exact pe aceeasi frecventa 11012, polarizare verticala ). Celelate televiziuni ale Intact nu au fost introduse in HD la Telekom Satelit.

Însă serviciul tv prin protocol IP al Telekom a introdus in grila 5 canale ale trustului Intact: Antena 1 HD, Happy Channel HD, Antena Stars HD, Zu TV HD și Antena 3 HD.

Conform unor colegi de hobby de pe pagina de Facebook a HD Satelit, aceste 5 televiziuni HD au intrat si la Telekom Cablu, iar la Nextgen a intrat Antena 1 HD si Antena 3 HD.

Orange Tv prin satelit a introdus in grila toate cele 6 posturi ale Intact, in High Definition: Antena 1 HD, Happy Channel HD, Antena Stars HD, Zu TV HD, Antena 3 HD și Antena International HD. Televiziunile Intact sunt criptate la Orange Tv prin satelit, dar sunt gasite ca denumire la scanare cu orice receptor FTA DVB-S2 pe satelitul Astra 5B de la 31,5 grade Est, pe frecventele 12090, 12246 si 12324, toate pe polarizare verticala si cu SR 30000 si FEC 3/4, DVB-S2 8PSK ( date utile pentru receptia cu CAM CI+ oferit de Orange TV). Versiunile SD ale acestor televiziuni au fost eliminate din grila DTH-ului Orange Tv Romania.

La AKTA ( conform unui cititor al HD Satelit, care ne-a furnizat si o imagine), dintre canalele Intact in versiune HD se receptioneaza in grila doar Antena 1 HD ( este necesară rescanare ).

iNES deja afiseaza aceste versiuni HD in grila oficiala de pe websiteul propriu. Sunt afisate in grila urmatoarele televiziuni Intact in High Definition: Antena 1 HD, Antena 3 HD, Antena Stars HD, Happy Channel HD si ZU TV HD.

Prin Antena Play, televiziunile Antena 1, Antena Stars, Antena 3, Happy Channel și Zu Tv sunt disponibile in versiuni HD 720p. Antena International (4:3 ) este oferit momentan in SD prin Antena Play.

Happy Channel si Zu Tv sunt acum transmise in HD la Antena Play ( update 1 decembrie 2016 ).

La alti operatori care nu au introdus ( posibil la unii deocamdata ) in grila versiunile HD, cel puțin acum sunt difuzate versiuni 16:9 ale acestor canale, dar in SD.

La Freesat si Focus Sat nu sunt introduse televiziuni Intact in HD si nu exista informatii privind o dată calendaristică exactă a introducerii acestor canale Intact in HD ( desi nu este exclus, dar nici respectivii operatori, nici Intact nu au furnizat astfel de informatii exacte deocamdată ). În privința operatorului Canal S si a altor operatori nu avem informatii in acest moment.

Doar UPC a precizat pe pagina de sa de Facebook urmatoarele: "UPC este in discutii cu reprezentantii trustului Antena Group pentru introducerea canalelor HD. Va asiguram ca depunem toate eforturile pentru a gasi o solutie optima si rapida."

UPDATE 29 decembrie 2016: Antena 1 HD, Antena 3 HD și Antena Stars HD au intrat la la RCS RDS, prin intermediul serviciului de televiziune digitala prin cablu. Detalii gasiti AICI.

UPDATE 30 decembrie 2016: UPC a introdus in grila de televiziune digitala prin cablu două televiziuni Intact in HD: Antena 1 HD si Antena 3 HD ( detalii AICI ).


35 de comentarii despre subiectul „Ce operatori au introdus în grilă televiziuni Intact în HD ?”:
Cl

Pe AKTA nu au fost introduse canalele intact Media HD. I-am dat rescanare la STB si nu le prinde.

Anonim

Deci doar prin servicii Orange, Telekom ( incluzand Nextgen ) si probabil iNES se vad azi, 28 noiembrie 2016, canale HD ale Intact.

Cl

După o ultimă rescanare pe AKTA se poate recepționa doar antena 1 HD pe poziția 117 https://s17.postimg.org/r4q6mnfgv/IMG_20161128_153810.jpg

HD Satelit România

Mulțumesc CI pentru confirmare și imagine, le-am adăugat în articol.

Anonim

Stream-urile de pe Eutelsat 16E (pachetul Freesat) nu sunt nici măcar setate ca 16:9...

http://i.imgur.com/qSugRzK.jpg

Anonim

DIGI Cablu? Pe cand sa ne asteptam?

Anonim

Scrie la final in stire ca nu se stie. Probabil cand se va stii ceva, vor anunta.

Anonim

am scanat la rcs de patru ori astazi pe decodorul lor digitalhd si nu sunt bagate de loc

Anonim

Pai unde vezi tu ca scrie ca sunt Antenele in HD la RCS cablu ? Nu a anuntat nimeni ca sunt la RCS, nici Intact, nici RCS. Nu s-au anuntat nici discutii in acest sens. Intraba pe cei de la Antena 1 si vei vedea ca vor da un raspuns evazis, adica te vor pune sa intrebi RCS-ul, bu vor spune clar ca intra sau nu la RCS canalele lor in HD. Iar cand intrebi RCS-ul, iti vor spne ca vor anunta ei daca si cand le introduc. Deci, nu mai scana degeaba, ca nu a zis nimeni ca sunt Antenele HD la RCS.

Eu sunt la UPC, nici aici nu sunt. Nici macar teste nu sunt. Desi credeam ca vor fi primii care le vor introduce. Aveti rabdare si nu va mai intrebati atat daca vor fi, ca daca ar fi fost, sigur ar fi scris cineva mai sus la comenturi: "Antenele HD sunt la RCS!", "Antenele HD sunt la UPC!" etc. Dar pana acum nu a zis nimeni asta.

Anonim

la digi satelit cand

Anonim

La RCS&RDS nu au fost introduse canalele intact Media HD.

Anonim

La digi Satelit ? Poate pe cablu la RCS e vreo sansa sa intre candva, dar pe satelit nu mai asteptati degeaba, probabil nu vor fi niciodata, ca e prea scumpa banda prin satelit. Poate sa o plateasca Intact si sa le dea si la Focus Sat si la Digi Tv, altfel nicio sansa.

Anonim

Dar pe ce pozitie gasim Antena 1 HD la Next Gen ?????

Anonim

Dai o rescanare si vezi daca e. La mine e pe frecventa 666 256 QAM, dar poate la tine e alta.

Anonim

La NextGen au intrat A1 HD A3 HD DolceSport3 HD DolceSport4 HD în schimb au scos Look Plus HD și Nickelodeon HD

Anonim

Orange TV prin fibra optica (cablu) a introdus de la primele ore toate canalele trustului in format HD,in locul celor SD. Cele SD nu se mai regasesc in grila, celputin pe digital, nu stiu situatia pe analogic

Jonny

RCS & RDS ar avea doar de castigat(mai multi abonati)daca introduc posturile Intact in format HD,ranchiuna din trecut nu isi are rostul,trebuie doar sa fie de partea abonatilor care doresc servicii si imagini mai clare ca nu mai suntem in anul 2000, imediat trecem in 2017.

Anonim

Media romaneasca in contextul european se remarca tocmai prin slaba dezvoltare a standardului HD, acesta fiind considerat inca un lux intr-o lume care incepe deja sa faca pasul spre rezolutia 4K. Iar noi ne plangem ca e scump sa mai adaugam cateva posturi tv HD in grila de programe, sau ca acele posturi ar fi oricum slabe si nu ar merita sa fie acolo. Dar sondajele de opinie realizate nu prea confirma aceste afirmatii aruncate de postaci tocmiti anume pentru dezinformare. Desi personal nu sunt un fan al antenelor, corect pentru lumea spre care aspiram sa traim mi se pare sa lasam audienta de piata sa decida, nu postacii, nu trusturile care incep incet dar sigur sa abuzeze din postura de monopol spre care tind sa se indrepte. Monopol ? S-a gandit vreodata CNA sa impiedice monopolizarea auidio-vizualului in tara asta ?

Anonim

Pe 16 grade est Antena1 a trecut la 16:9 insa A3 si Stars sunt inca 4:3

Anonim

Vor intra in seara asta posturile Intact in format HD in grila digitala RCS&RDS, stati pe scan/rescan

Anonim

In Onesti,jud.Bacau firma rds a confirmat introducerea posturilor trustului intact media in format HD din aceasta seara,mi sa semnalat ca incepand cu ora 21 sa fac o cautare automata a canalelor,deci cred ca incet incet rcs va porni distribuirea acestor canale si in alte orase

Anonim

La RCS-RDS incepand cu seara asta 29.11.2016 o sa intre in grila de cablu digital canalele:
- Antena Stars HD
- Antena 1 HD
- Antena 3 HD
pe pozitiile 36, 37, 38 ale decodoarelor digitale.

Clientii cu decodoare HD sa fie sfatuiti sa puna decodoarele in stand by si sa reporneasca.

O sa fie cateva orase mai mici la care aceste canale se vor schimba luni.

Unknown

Raspuns rds astazi

Incepand cu seara asta o sa intre in grila de cablu digital canalele:
Antena Stars HD, Antena 1 HD, Antena 3 HD pe pozitiile 36, 37, 38 ale decodoarelor digitale. Clientii cu decodoarr hd sa fie sfatuiti sa puna decodoarele in stand by si sa reporbeasca. Anumite tipuri de TV uri vor introduce automat canalele, altele nu. Clientii cu tv uri mai vechi sa fie sfatuiti da rescaneze.

Anonim

Frecventa pentru Bucuresti?

Anonim

450 Mhz pentru București.

Anonim

Dar antena stars,zu si happy nu le introduc?? Atunci a1 si a3 mai mult de gura lumii,pacat!

Anonim

La DIGI Iasi nu au introdus inca posturile...

Anonim

Acum am facut o scanare si am vazut ca au introdus Antenele HD si pe pozitia 77 CromtelTV SD din HD. Sunt din Sheia - Suceava.

Fane

Am facut sesizare la Orange TV Satelit cu urmatoarea problema: de cand au fost introduse hd-urile Intact, in timp ce "trec" prin posturi tv, la un moment dat raman fara sunet. Se intampla frecvent, mai des daca frecventa cu care schimb canalele este mai mare. Se rezolva abia dupa al doilea, al treilea restart al receptorului. Am trei receptoare, toate trei fac la fel.

Orange mi-a spus ca ar fi o problema de soft (mai mult am "smuls" eu cuvintele astea din gura operatoarei de la capatul celalalt al telefonului) si ca mai are inregistrate astfel de sesizari. Marti am facut sesizarea.

Mai are cineva de aici problema asta? Sau ati vazut prin forumuri pe altii cu aceeasi problema?

Bodo

Ai rabdare sa faca update de soft. Si eu am problema asta. Daca n-o sa se rezolve cu update-ul s-ar putea sa ne cheme sa le schimbam cu STB-urile noi, alea negre

Fred Barlan

Salut Bodo. Mersi de raspuns. Ar fi super sa ne dea receptoare noi, dar nu cred sa avem bafta asta :)

sebastian.manoleasa

La fel ca Fane, am probleme cu decodorul orange, mi-a iesit din grila canalul cu nr 4, adica kanal d, apoi dupa 3-4 incercari de resetare a gasit canalele, dar a ramas o eroare pe pro tv , sunetul e la maxim, ma scoate din casa cand uiti de canal ca are probleme de sunet, trebuie sa dai din televizor volumul mai mic. Am sunat sa le spun de problema dar o „EA„ nu stia ce sa-mi zica, m-a pus in asteptare apoi a inchis, am sunat din nou si am dat peste alta duduie, aceasta mi-a confirmat ca am probleme de aparat si o sa trimita colegii, apoi am intrebat-o de acel card CI+, detinand un smart tv m-ar interesa acel card, nu stiu nimic, daca o sa fie o sa ma informez din reclamele de pe orange info! Dar la orange au bagat toate canalele grupului Intact Antena pe HD!

Anonim

FREESAT NU SUNT ANTENELE HD NUMAI SD FORMAT 4:3 PE CAND INTRA SI HD ?

Anonim

Happy HD in teste la UPC.

Anonim

UPDATE: De azi Antena 1 HD și la Focus Sat, frecvența 11843V.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile