luni, 14 noiembrie 2016

MotoGP 2017-2019, exclusiv la Eurosport în România

Eurosport a anuntat că a achizitionat pentru trei sezoane ( 2017-2019 ) drepturile exclusive de televizare a MotoGP in Romania ( toate cele 18 etape organizate în 14 țări in fiecare an ), dar si de distributie a acestei competitii in mediul digital.Cele trei sezoane ale Campionatul Mondial de Motociclism Viteză ( urmatorul sezon incepe in Qatar, la sfarsitul lunii martie 2017, si se va finaliza în noiembrie la Valencia) vor fi difuzate in exclusivitate la Eurosport, ca urmare a unui acord cu deținătorul drepturilor comerciale ( Dorna Sports ).

Acordul permite difuzarea in direct a tuturor etapelor din cele trei clase ( MotoGP, Moto2 și Moto3 ), incluzand antrenamentele de vineri, calificările de sâmbătă ( în direct sau decalat ) și cursele care au loc duminica ( in direct ).

Cursele și calificările vor fi transmise si prin Eurosport Player, alaturi de alte competitii administrate de Dorna si difuzate in exlusivitate in Romania prin Eurosport Player: Red Bull Rookies Cup și Shell Advance Asia Talent Cup.

4 comentarii despre subiectul „MotoGP 2017-2019, exclusiv la Eurosport în România”

 1. Va fii pe eurosport România unde Este si premier league sau nu ?

  RăspundețiȘtergere
 2. Da va fi pe Eurosport unde este transmis si premier lig pentru ro Aceste drepturi au fost luate exclusiv pentru ro deci vor fi transmise in sd

  RăspundețiȘtergere
 3. Dacă e pe SD, degeaba, imagine foarte proastă.

  RăspundețiȘtergere
 4. pot incerca sa transmita cursele pe radio. frecvente AM daca e posibil.

  RăspundețiȘtergere

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)