joi, 15 decembrie 2016

Serialul "Hap and Leonard", din 2 ianuarie 2017 la AMC

AMC a anunțat într-un comunicat remis către HD Satelit că noul său serial dramatic "Hap and Leonard" va avea premiera exclusivă pe 2 ianuarie de la ora 22:00. Thrillerul cu umor negru ce cuprinde șase episoade de câte o oră are la bază cunoscutele romane ale lui Joe R. Lansdale.

"Hap and Leonard" este o poveste "swamp-noir" despre doi prieteni, o femeie fatală, o echipă de revoluționari terminați, o pereche de psihopați, o pradă pierdută și tot tam-tam-ul care vine odată cu toate acestea. Hap Collins este un fost activist din anii '60 care a făcut inchisoare pentru că a refuzat să fie înrolat să lupte în războiul din Vietnam. Acum ajuns pe la patruzeci de ani și fără noroc, Hap este ușor ademenit în a o ajuta pe fosta lui soție Trudy, față de care încă mai are sentimente, când aceasta vine cu visuri și promisiuni despre găsirea unei comori pierdute. Leonard Pine este un bărbat de culoare, veterinar în Războiul din Vietnam, cu un temperament foarte agresiv. Ignorat de familia sa când a fost copil, iar acum dat afară de la locul de muncă, Leonard se alătură fericit prietenului său cel mai bun în căutarea comorii care le va schimba viața.

Plasat în anii 1980, povestea este despre o schemă aparentă de îmbogățire rapidă care curând se transformă într-un haos când ultimul fost soț al lui Trudy este eliberat din închisoare și pornește el însuși în căutarea comorii. Plin de personaje excentrice, "Hap and Leonard" este o călătorie cu o întorsătură unică în stilul country. Serialul îi are în rolurile principale pe James Purefoy (“Rome,” “The Following”) în rolul lui Hap, Michael Kenneth Williams (“The Wire,” “Boardwalk Empire”) în rolul lui Leonard și Christina Hendricks (“Mad Men”) în rolul lui Trudy.

Produs de către studiourile AMC, serialul a fost dezvoltat de regizorul / scenaristul Jim Mickle (Cold in July, We Are What We Are și Stakeland) și de scenaristul Nick Damici (Cold in July, We Are What We Are și Stakeland). Proiectul este produs exclusiv de Jim Mickle, Nick Damici, Jeremy Platt și Nick Shumaker, împreună cu producătorii executivi adjuncți Joe Lansdale, Linda Moran și Lowell Northrop. Acest proiect marchează a două colaborare majoră a lui Mickle și Damici cu Lansdale, cei doi colaborând în trecut cu Lansdale la adaptarea romanului său Cold in July, care a fost selectat să aibă premiera la Festivalul de Film Sundance în 2014. Din distribuția serialului Hap and Leonard mai fac parte actorii Jimmi Simpson (“House of Cards”), Bill Sage (American Psycho), Pollyanna McIntosh, Neil Sandilands și Jeff Pope.

Scriitorul Joe R. Lansdale a publicat prima sa carte din seria de romane cu personajele Hap și Leonard în anul 1990. Deseori întunecate, uneori ironice, romanele urmăresc duo-ul dur, glumeț, care este prins într-o serie de aventuri neașteptate și câteodată periculoase în partea de est a Texasului anilor 1980. Seria de romane începe cu Savage Season (1990), urmată de Mucho Mojo (1994), The Two-Bear Mambo (1995), Bad Chili (1997), Rumble Tumble (1998), Captains Outrageous (2001), Vanilla Ride (2009), Devil Red (2011) and Honky Tonk Samurai (2016). Lansdale scrie acum al 10-lea roman din această serie.

Despre AMC Global
AMC Global, o unitate de afaceri a AMC Networks International, comemorează filmele preferate ale fiecărui gen şi decadă şi prezintă programe originale apreciate pentru a aduce telespectatorilor ceva mai profund, ceva mai bogat, ceva mai mult. Reţeaua a creat unele din cele mai premiate seriale din ultimii zece ani şi a redefinit poveştile dramatice. Pe lângă faptul că este distribuit în America de Nord, AMC este disponibil în peste 115 ţări şi teritorii. AMC Global este o destinaţie de distracţie de primă clasă disponibilă în HD şi SD şi pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere şi pe mobil.

Despre AMC Networks International
AMC Networks Internaţional (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, livrează divertisment şi programe apreciate către abonaţi din peste 140 de ţări şi teritorii, inclusiv Africa, Asia, Europa, America Latină şi Orientul Mijlociu. AMCNI constă în mărci globale, Sundance Channel şi AMC, la fel de populare, posturi cu o varietate de programe, recunoscute local. Pentru mai multe informaţii, vă rugăm vizitaţi: www.amcnetworks.com/amcni.


Niciun comentariu despre subiectul „Serialul "Hap and Leonard", din 2 ianuarie 2017 la AMC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile