marți, 10 ianuarie 2017

TecTime Tv a încetat din nou emisia prin satelit

Televiziunea tematică germană TecTime TV ( ce avea in grila emisiuni despre tehnologie și multimedia si desigur despre receptia prin satelit ) este in cautare de noi investitori și parteneri. Televiziunea TecTime TV renunțase la transmisia liniară prin satelit in februarie 2016, dar la începutul lunii august 2016 revenise pe pozitia orbitala 19,2 grade Est, pe frecvența 12633, polarizare orizontală, SR 22000, FEC 5/6, DVB-S2. Acum emisia prin satelit a fost din nou oprită.

Christian Mass ( dr. Dish ), directorul societatii comerciale care detine televiziunea, a anuntat ca a depus la Judecătoria din Munchen dosarul pentru intrarea companiei in insolvență. Pe 2 ianuarie 2017, instanța a plasat activele societății sub administrare judiciară preliminară și l-a numit pe Dr. Matthias Hofmann în calitate de administrator preliminar pentru insolvență.

Doi potențiali investitori au contactat deja administratorul judiciar, a spus Christian Mass."Există de asemenea terțe părți interesate să colaboreze pentru producție și pentru studiouri", a adăugat el, precizand: "Sprijinul puternic pe care le primim din toate părțile este de mare ajutor pentru noi."

Insolvența a fost cauzată de un investitor care și-a retras sustinerea financiara din motive personale, pe 15 decembrie 2016, a explicat Christian Mass: "N-am avut de ales și a trebuit să tragem de urgență frâna de mână."

Live-stream-ul televiziunii TecTime TV (denumită anterior Dr.Dish TV) continuă pe websiteul propriu, dar distribuția prin satelitii Astra de la 19,2° Est a încetat.

"Colaborarea cu administratorul judiciar funcționează bine. În funcție de cursul discuțiilor cu părțile interesate, va dura aproximativ 3 luni până vom ajunge acolo unde am fost anterior. Angajații sunt în prezent concediați. Speram sa menținem personalul bază în domeniile editoriale și productie video, iar ceilalti angajati sa colaboreze ca freelanceri...", a mai explicat dr. Dish.


Niciun comentariu despre subiectul „TecTime Tv a încetat din nou emisia prin satelit”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile