luni, 23 ianuarie 2017

Televiziunea AMC România vinde spațiu publicitar prin THEMATIC CHANNELS

THEMATIC CHANNELS este societatea care, din luna ianuarie 2017, se ocupă cu vânzarea spațiului de publicitate pe AMC, pentru campaniile românești.

"AMC România are un feed dedicat și difuzează conținut unic pentru România, din luna august 2016. Programul dedicat asigură menținerea conținutului AMC în limba originală, cu subtitrare în limba română. Orele de difuzare ale serialelor sunt mai convenabile, deoarece grila de programe urmează fusul orar din România, în locul orei Europei Centrale, cum era anterior. Serialele cheie AMC sunt programate pentru difuzare de la ora 22:00", anunță AMC România printr-un comunicat remis către HD Satelit.

AMC România continuă să aducă numeroase seriale în premieră, printre care sezonul 2 al serialului sci-fi "Humans" din 23 februarie sau sezonul al doilea din "Into the Badlands", în luna martie. Un nou sezon din "Better Call Saul" va fi pe ecrane din aprilie, iar "Fear the Walking Dead" revine în 2017 cu sezonul 3. Toate aceste producţii sunt seriale originale exclusive AMC.

"THEMATIC CHANNELS își urmează astfel strategia de a-și mări portofoliul de televiziuni pentru care vinde publicitate, cu televiziunea favorită a Americii, AMC - un nume sonor în rândul televiziunilor de filme din lumea întreagă", se mai precizează în comunicat.


Despre AMC

AMC este unul din cele mai populare și premiate branduri de televiziune. Oferă telespectatorilor un conținut de programe mai bogat, conform sloganului: "Ceva mai mult". AMC este singura televiziune din istorie premiată cu Emmy la categoria "Cel mai bun serial dramatic", patru ani consecutiv. Printre celebrele sale seriale originale se numără multi-premiatelele Mad Men, Breaking Bad, Into the Badlands, The Night Manager, Better Call Saul și Fear the Walking Dead. Extinderea internațională a televiziunii a început în 2014, iar acum este deja disponibil în peste 125 de țări și teritorii.


Despre Thematic Channels

THEMATIC CHANNELS este cea mai importantă regie de publicitate, reprezentând grupurile A+E TELEVISION NETWORKS, AMC NETWORKS INTERNATIONAL, NBCUNIVERSAL INTERNATIONAL NETWORKS, THE WALT DISNEY COMPANY, TURNER BROADCASTING SYSTEM, VIACOM INTERNATIONAL MEDIA NETWORKS. THEMATIC CHANNELS administrează vânzările de publicitate pentru canalele AMC, Boomerang, Cartoon Network, Comedy Central, Disney Channel, Disney Junior, Diva, Filmcafe, Minimax, Nickelodeon, Paramount, TNT, TV Paprika, cărora, de la 1 februarie 2017, li se va alătura HISTORY.


Niciun comentariu despre subiectul „Televiziunea AMC România vinde spațiu publicitar prin THEMATIC CHANNELS”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile