vineri, 17 martie 2017

“Into the Badlands Blade Battle” - jocul pe mobil pentru iOS și Android

Reliance Games, un dezvoltator de top în domeniul divertismentului Freemium și AMC au anunțat astăzi lansarea ”Into the Badlands Blade Battle” (jocul pe mobil), disponibil pentru descărcare pe Apple App Store și Google Play Store în teritoriile în care se recepționează AMC, precizează televiziunea menționată printr-un comunicat remis către HD Satelit.

“Into the Badlands Blade Battle” reunește fanii prin intermediul dispozitivelor mobile pentru a lupta pentru reputație, putere și mândrie pe măsură ce acțiunea de pe ecranele mobilelor va reflecta acțiunea din serial. Evenimente săptămânale din joc vor evidenția scene-cheie și lupte din sezonul 2, iar fanii sunt încurajați să se lupte și să recruteze noi personaje din serial.

“Into the Badlands Blade Battle” include anumite caracterisici nemaiîntâlnite până acum, precum tehnici de luptă izometrice și personajele preferate ale fanilor, inclusiv Sunny (Daniel Wu), The Widow (Emily Beecham), M.K. (Aramis Night), Waldo (Stephen Lang) și mulți alții. Personajele aparțin diferitelor clase de arme și lupte, ale căror abilități speciale vor putea fi îmbunătățite pe parcursul jocului, rezultând o echipă personalizată de luptători specializți cu o forță defensivă excepțională. Jucătorii pot trăi în lumea Baronilor și asasinilor (a Clipperilor), pot experimenta viața unui războinic din Badlands, pot înfrunta șefii măreți, pot forma alinațe puternice, își pot construi echipe și pot lupta cu rivalii în locații emblematice din serial, inclusiv în Quinn's Fort ori în The Widow's Lodge .

”Împreună cu AMC am construit o experiență pentru dispozitivele mobile care cuprinde intensitatea și personalitatea lumii Into the Badlands”, a declarat Amit Khanduja, CEO Reliance Entertainment- Digital. “‘Into The Badlands Blade Battle’ este dotat cu ore nelimitate de joc pentru a distra atât fanii serialului, cât și iubitorii jocurilor pe mobil. Ne-am străduit întotdeauna să aducem o gamă variată de divertisment și branduri renumite jucătorilor dispozitivelor mobile pentru experiențe de durată, și suntem încântați să introducem un alt joc emblematic cu "Into the Badlands Blade Battle'.

”Ne-am dorit un joc care să surprindă ritmul rapid, dinamic și măiestria artelor marțiale din Into the Badlands, frumoasa acțiune pentru oamenii care vor un joc de lupte grozav pe mobil. Este ușor să-l începi și greu să te oprești”, a declarat Mac McKean, EVP pentru Dezvoltarea Produselor și Inovare la AMC și Sundance TV.

Into the Badlands se întoarce cu mult așteptatul sezon 2 luni, 20 martie de la ora 4:00 și 22:00. Al doilea sezon din ”Into the Badlands” îi găsește pe Sunny și MK separați, ambii captivi în locuri mai puțin obișnuite. În timp ce M.K. încearcă să își controleze puterile, Sunny este determinat să lupte pentru a ajunge înapoi în Badlands pentru a își regăsi familia, ori va muri încercând. În drumul lor, Clipper și Colt sunt asistați de noi aliați misterioși ale căror motive nu sunt dintre cele mai curate. Între timp, The Widow continuă să-și consolideze puterea printre ceilalți Baroni, dar o amenințare malefică și misterioasă se pregătește să se răzbune pe ei toți. Alinanțele sunt doborâte, prieteniile sunt trădate, iar până la sfârșitul sezonului, viețile lui Sunny și M.K. vor fi cu totul schimbate, având consecințe devastatoare.

“Into The Badlands Blade Battle” se alătură galeriei jocurilor celebre pe mobil ale Reliance, bazat pe branduri de divertisment îndrăgite. Reliance Entertainment’s Real Steel, Pacific Rim și Hotel Transylvania 2 continuă să încânte atât pe iOS cât și pe Android.

Into The Badlands Blade Battle este disponibil pentru descărcare gratuită pe iOS și Android.


Despre Reliance Big Entertainment

Reliance Games, editor de top și dezvoltator de jocuri pentru telefoane mobile, este o divizie a Reliance Entertainment Group o parte din Reliance Group.

Printre jocurile de succes ale Reliance Games se numără Real Steel, Real Steel World Robot Boxing, Hotel Transylvania 2, Pacific Rim, Super Pixel Hero și o mulțime de jocuri pe mobil antrenante dezolvtate în asociere cu Hollywood Studios precum DreamWorks - SKG, Sony Pictures, Paramount Pictures, Columbia Pictures și Warner Bros.

Având peste 200 de milioane de descărcări la nivel mondial, Reliance Games funcționează în prezent în cinci țări. Având o echipă multi-disciplinară, foarte pricepută și talentată în SUA, Reagtul Unit, Canada și India. Jocurile Reliance Games pot fi descărcate prin iTunes, Google Play, Amazon și Windows precum și prin 80 de rețele de top din 40 de țări. Mai multe informații despre Reliance Games sunt disponibile pe www.reliancegames.com

Despre AMC

AMC este gazda unora dintre cele mai populare și apreciate programe de televiziune. AMC a fost prima televiziune care a câștigat vreodată premiul Emmy pentru ”Cel mai bun serial dramatic” cu ”Mad Men” în 2008, care apoi a câștigat râvnitul premiu patru ani consecutiv, înainte ca ”Breaking Bad” să câștige trofeul în 2013 și 2014. Serialul AMC ”The Walking Dead” este cel mai urmărit serial din istoria televiziunii prin cablu și show-ul numărul 1 printre adulții cu vârsta între 18 și 49 de ani în ultimii cinci ani. Printre alte seriale AMC originale difuzate în prezent, amintim “Better Call Saul”, “Hell on Wheels”, “TURN: Washington’s Spies”, “Halt and Catch Fire”, “Humans”, “Fear the Walking Dead”, “Into the Badlands”, “The Night Manager”, “Preacher” și viitoarele apariții “The Son”, “The Terror”, “Lodge 49”, “Loaded” și “McMafia”.AMC explorează lumi autentice și discuții cu show-uri originale precum ”Talking Dead”, “The Making of The Mob”, “Comic Book Men”, “Ride with Norman Reedus” și ” The American West”. AMC aparține și este condus de AMC Networks Inc. și în rețeaua sa mai sunt incluse IFC, SundanceTV, BBC America și WE tv. AMC este disponibil pe toate platformele, inclusiv on-air, online, la cerere și pe mobil.


Niciun comentariu despre subiectul „“Into the Badlands Blade Battle” - jocul pe mobil pentru iOS și Android ”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile