miercuri, 5 aprilie 2017

Filmele "La La Land", "Hakcsaw Ridge" și "Office Christmas Party" vor fi difuzate la FilmBox

SPI International / FILMBOX va difuza în viitor prin canalele sale din România, Ungaria, Republica Cehă și Slovacia producții precum "La La Land", "Hakcsaw Ridge", "Office Christmas Party" și alte câteva titluri de la Freeman Distribution, inclusiv un film încă nelansat ("The Foreigner"), cu Jackie Chan și Pierce Brosnan.

"Ne-am angajat să oferim cel mai bune filme abonaților la canalele noastre premium. Astfel de producții aclamate de critici și premiate cu Oscar, cum ar fi La La Land și Hakcsaw Ridge, transformă brandul FilmBox într-o o alegere excelentă pentru telespectatorii care caută divertisment de calitate la un preț accesibil", a precizat printr-un comunicat Berk Uziyel, director executiv al SPI International / FILMBOX.

UPDATE 6 aprilie 2017: Filmbox a remis către HD Satelit un comunicat despre acest subiect, pe care îl prezentăm mai jos:

SPI International / FilmBox a cumpărat drepturile de difuzare în Europa Centrală și de Est pentru pelicule și seriale de mare succes („La La Land”, „Hacksaw Ridge”, „Apple Tree Yard”)

SPI / FilmBox a semnat recent un acord cu Freeman Distribution, prin care a achiziționat drepturile de difuzare în România, Republica Cehă, Slovacia și Ungaria pentru „La La Land”, comedia muzicală de 6 ori premiată la Oscar, cu Ryan Gosling și Emma Stone. Parteneriatul include, de asemenea, și alte 3 titluri de excepție: drama cu 2 premii Oscar, semnată de Mel Gibson, „Hacksaw Ridgde”, comedia cu Jennifer Aniston și Jason Bateman, „Office Christmas Party”, dar și „The Foreigner” noul thriller cu Jackie Chan și Pierce Borsnan, ce va fi lansat în toamna lui 2017.

„Ne dorim să oferim cel mai bun conținut cinematografic pentru abonații canalelor noastre premium. Astfel de producții aclamate de critici și distinse cu trofee Oscar sunt cele care fac din brandul FilmBox o alegere excelentă pentru telespectatorii ce apreciază divertismentul de calitate, la un preț accesibil”, a declarat Berk Uziyel, director executiv SPI International / FilmBox.

În grila canalelor FilmBox vor intra nu numai filme excepționale, ci și seriale lăudate. Operatorul TV mondial SPI / FilmBox a semnat un acord și cu FremantleMedia International (FMI), obținând drepturile de difuzare pentru 3 seriale ce urmează a fi difuzate și în România. „Tânărul Papă”, cu Jude Law, „Apple Tree Yard”, cu Emily Watson și serialul thriller suedez de succes „Modus”.

„The Young Pope, Apple Tree Yard și Modus sunt trei titluri de top din portofoliul FreemantleMedia International. Toate trei au fost extrem de bine primite de critici și au captivat audiența oriunde au fost difuzate, așa că suntem foarte încântați că abonații FilmBox din Europa Centrală și de Est, Rusia și țările CSI vor avea acces la acest conținut”, a comentat din partea FMI, Maximilian Bolenius, SVP Sales & Distribution.

„Tânărul Papă”, serial care îi are în distribuție pe Jude Law și Diane Keaton, a primit recenzii de 5 stele în SUA, Marea Britanie și Europa, spunând povestea lui Lenny Belardo, care va deveni primul Papă american. Mini-seria producție 2017, „Apple Tree Yard” este un serial tensionat despre Yvonne Carmichale (Emily Watson) a cărei viață banală, liniștită, este dată peste cap de o aventură pasională ce o va trimite direct pe banca acuzaților, sub suspiciunea de crimă. „Modus” este un serial suedez în care un psiholog care a lucrat pentru FBI se vede implicat într-o investigație care încearcă să afle adevărul din spatele unor morți suspecte.

SPI International /FilmBox va reveni cu detalii privind datele de difuzare a acestor filme și seriale în România.

Despre SPI International

SPI International / Filmbox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente. SPI este unul dintre cele mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume. Compania folosește tehnologie de ultimă generație, oferind abonaților săi acces atât la conținutul linear, cât și la platforma de VoD, inclusiv live streaming al programelor UHD, iar canalele FilmBox pot fi urmărite pe orice dispozitiv conectat la Internet, prin intermediul media playerelor principale, precum și prin intermediul furnizorilor locali OTT. De peste 25 de ani, SPI International este furnizor de top de filme și de programe de televiziune pe piața internațională, iar acordurile importante ale SPI cu parteneri de renume asigură conținut apreciat. Mai multe informații: www.spiintl.com


Niciun comentariu despre subiectul „Filmele "La La Land", "Hakcsaw Ridge" și "Office Christmas Party" vor fi difuzate la FilmBox”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile