marți, 4 aprilie 2017

Japonia se pregătește pentru Ultra HD la nivel național

Autoritățile japoneze estimează că un procent de 50% din locuitorii țării va adopta serviciile de televiziune Ultra HD până în anul 2020 (100% până în anul 2025). Anul 2020 este important pentru Japonia, deoarece va găzdui Jocurile Olimpice de vară și le va difuza în Ultra HD.

Din luna ianuarie a acestui an deja au fost aprobate 19 licențe prin satelit ( 4K și 8K ) pentru 11 companii, care vor oferi inclusiv televiziuni gratuite. Aceste posturi tv vor emite programe comerciale în Ultra HD prin satelit din decembrie 2018. Guvernul va colabora cu distribuitorii și producătorii de echipamente Ultra HD pentru a promova migrarea telespectatorilor către tehnologia 4K și 8K.

"Ne concentrăm pe creșterea gradului de conștientizare. Trebuie să oferim consumatorilor informații complete, pentru a evita confuziile. În Japonia, sectorul public și privat colaborează pentru a promova tehnologiile 4K și 8K. Am pregătit strategia ca pe un obiectiv comun pentru părțile interesate, cum ar fi autoritățile publice, radiodifuzorii și producătorii de echipamente", a declarat Ministrul Comunicațiilor.

"În Japonia, posturi de televiziune prin satelit, cum ar fi Sky PerfecTV, sunt deja pregătite pentru a emite în direct în Ultra HD. Echipamentele lor au fost deja înlocuite cu altele noi, pentru a produce și difuza în 4K HDR", au precizat și reprezentanții companiei Sony, adăugând că din anul 2018 toate televiziunile japoneze importante vor în măsură să difuzeze programele lor comerciale în Ultra HD, prin intermediul unui satelit dedicat.


21 de comentarii despre subiectul „Japonia se pregătește pentru Ultra HD la nivel național”:
Echim Ion

Japonia e Japonia, când și pe la noi așa ceva ?

Anonim

Cu siguranta ca transmisiile de la Jocurile Olimpice din Japonia, efectuate de aceste televiziuni, vor fi preluate si transmise in Ultra HD si de televiziuni 4K prin satelit din Europa, receptionabile tehnic si in Romania.

Anonim

Iar daca pentru unii pare ceva SF, mai bine incercati sa vedeti dincolo de orizont: in Romania nu exista doar niste cablisti, ci exista satelitii si miile de canale receptionabile gratuit in Romania, inclusiv unele 4K. Daca majoritatea prefera sa se limiteze la canalele cablistilor, asta e problema lor. Un sistem de receptie satelit nu costa mult.

Anonim

In adresa de mai jos gasiti lista de canale 4K deja existente, unele deja comerciale si majoritatea se receptioneza in Romania. Si acesta e doar inceputul. In anul 2020 vor fi zeci de canale comerciale Ultra HD receptionabile in Romania:

http://ro.kingofsat.net/ultrahd.php?&standard=All&ordre=freq&filtre=Clear

Deci nu va mai intrebati: "In Romania cand?" In Romania este posibil ACUM.

Giony

Ai dreptate-anonim-. Eu recepționez 13 canale 4K . Am 4 antene : 13 grade E , 19,2 E , 23,5 E și 30 grade W . Trebuie să fi pasionat dacă vrei să ai calitate .

Anonim

Si ce posturi 4K prinzi Giony cu 4 antene?... majoritatea sunt teste ale distribuitorilor de servicii prin satelit si Fashion 4K de 2 ori. Sa dai banet pe antene si STBuri ca sa prinzi ce?... Teste?

Anonim

Acum comerciale ( deci nu teste ) si necodate se prind in Romania Clubbing TV 4k 360, TravelXP 4K, Fashion 4K, Pearl TV 4K UHD. Daca ai televizor 4K si nu le prinzi nici macar pe acestea, mai bine nu iti cumperi televizor 4K. Nu se compara calitatea videoclipurilor asa zise 4K online cu cea a televiziunilor 4K de pe satelit.

Anonim

Pana in 2020 se vor prinde si in Romania prin satelit la fel de multe canale 4K. De asemenea, deja exista un canal 4K premium la INES.

Anonim

E placut sa prinzi acum cateva canale 4K in Romania si chiar si testele 4K, aceasta inseamna pasiune si e un hobby frumos.
Insa publicul care e interesat doar de canale romanesti, acesta va mai astepta cel putin 5-10 ani pana va apare primul canal romanesc 4K.

Anonim

DAAA... dar ceva romanesc 4k...???

Anonim

A estimat cineva mai sus, peste 5-10 ani :) Pana atunci ai timp sa inveti germana, engleza si japoneza. :D

Giony

Pentru anonim : recepționez NRJ POLE TV UHD ,HLG TEST REAMINTESC, FTV UHD COMENZI, HOT BIRD 4K1 ,SESSION UHD , UHD 1 by ASTRA , FASHION 4K PREVIEW , FASHION 4K , VREAU DEMO (numai sunet),PEARL TV 4K UHD , ASTRA UHD DEMO, SESSION UHD DEMO , C4K 360 , TRAVEL XP 4K ȘI DOLBY LABS TEST STREAM . De fapt le găsești pe toate pe Kingofsat pe sateliții de la 13 și 19,2 grade E . Investiția în antene e mica - 5-600 lei . Le am de 10 ani și fac toți banii . Posed un TV SAMSUNG SUHD SMART 3D 48 JS 8500 . Nu stau numai în canalele UHD , ci recepționez peste 400 canale HD din toată Europa . Deși sunt o persoană cu foarte multe amintiri (așa se numesc acum pensionarii) - trebuie să ai o "smucitura" , în ultimii trei ani am schimbat 4 televizoare 4K . Mă opresc aici , n-am cum sa țin pasul cu tehnologia .

Anonim

de stiut prin satelit se prind si canale romanesti free , + si cele straine cu sub Ro se prind free , daca se poate niste exzemple ? , pe langa cele straine sd hd uhd , in Bv se merita sa ai satelit cumparat si cat costa ? cat se plateste pe an , ca pe cablu au restricti pe digital cablu sd hd nu sunt la DIGI RDS calale europene ex italiene , germane etc nu sunt decatminim 1 ( Rai 1 , TV5europe ) si maxim 2 germane ( RTL , superRTL ) , dar in schimb in BV sunt multe canale maghiare diverse free cam 11 la numar , de ce astea se pate si celelate germane italiene spaniole englezesti americane etc multe nu se poate parca at avea restricti pe cablu digital , eu stiu ca in digital cablu incap si este loc cel putin minim 700 - maxim 1000 de ce nu se baga multe canale diverse europene si de pe tot globu pamantesc sau scrie doar de forma ca incap 1000 etc de ce ? , pacat ca sunt restricti etc .

Anonim

Pentru canalele gratuite de pe sateliti nu se plateste abonament niciodata, nici lunar, nici anual.

O antena + LNB costa 150 lei, un motor HH ( care invarte antena automat pe orice satelit vrei ) costa 200 lei. Deci daca ai televizor cu tuner DVB-S2 incorporat, exista o investitie totala initiala de 350 lei, apoi nu mai platesti niciun abonament niciodata si receptionezi mii de canale straine, inclusiv zeci de canale HD, plus unele Ultra HD, daca ai televizorul 4K HEVC. De asemenea, exista si cateva zeci de canale romanesti necodate gratuite, dar nu de prea mare interes, prezentate in lista din adresa de mai jos:

http://ro.kingofsat.net/find2.php?pos=&cl=&num_pays=24&num_genre=&num_crypt=1&num_standard=&ordre=freq

Anonim

Oamenii cumpara telefoane cu 700-1500 lei sau chiar mai mult, plus abonamente lunare, dar nu au 350 lei pentru un sistem de acesta de receptie satelit si mai si stau pe forumuri si se plang ca nu prind decat 100-150 canale la cablistul lor, care nici nu vrea sa le introdica canale noi periodic, cand exista o alternativa simpla si ieftina pentru asta: receptia prin satelit a canalelor gratuite.

balanu

Nu toata lumea are televizor cu tuner DVB-S2! Mai trebuie si receptor de satelit HD de 200-400 lei pentru asta la unii!!!!

Anonim

In acest caz, 350 + 200 sau 400 lei face 550 sau 750 lei, tot la pretul unui telefon smart ieftin ajungi :) Deci nici in cazul acesta nu e o scuza. Exceptez desigur pe cei care nu au telefoane smart si pe cei care nu se plang pe forumuri ca nu au mii de canale pe cablu :)

Anonim

ok , va multumesc tuturor celor care miati raspuns la intrebare si etc .

Giony

Dolby Labs Test Stream 4k nu mai este receptionat prin satelit .

Giony

SES UHD DEMO nu mai este pe Astra 1 L - 19,2 E .

Giony

Revin . SES UHD DEMO de pe Astra 19,2 E , inca se receptioneaza .

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile