joi, 18 mai 2017

SPI International / FilmBox își extinde prezența mondială

Canalul DocuBox HD este acum oferit de TOYA, unul dintre cei mai importanți operatori de cablu din Polonia. Canalul TV complet subtitrat va fi disponibil ca parte a pachetului FilmBox Premium, a anunțat operatorul TV global SPI International / FILMBOX într-un comunicat remis către HD Satelit.

DocuBox HD oferă o colecție de neuitat de documentare fascinante și uimitoare despre misterele și frumusețea planetei noastre. Canalul include programe de renume internațional, cum ar fi producțiile Imax: „Africa Serengeti”, „Antarctica”, „Australia și Urșii” împreună cu seria „Mythical Roads” și „Humanima”, care explorează lumea bărbaților și a femeilor care au creat o legătură unică cu natura și fauna ei sălbatică.

"Suntem bucuroși să extindem și să diversificăm oferta noastră curentă de canale premium cu TOYA", explică Tamás Fülöp, director de operațiuni SPI / FILMBOX pentru țările ECE. "Cu DocuBox HD, SPI aduce valoarea documentarului înapoi la telespectatori. Suntem hotărâți să fim un canal de documentare, fără spectacole tip realityshow sau docudrama", subliniază Tamás Fülöp.
DocuBox HD face parte dintr-un portofoliu mai larg de canale tematice internaționale pe care SPI / FILMBOX le distribuie prin intermediul platformelor majore de DTH, operatorilor de cablu și tv prin protocol IP din Europa Centrală și de Est, Rusia, Europa de Vest, Scandinavia, Turcia, Orientul Mijlociu, Africa și S.U.A.

Despre SPI International

SPI International / Filmbox este o companie globală de media, care operează mai mult de 30 de canale de televiziune, pe 5 continente. SPI este unul dintre cei mai mari furnizori de conținut Ultra HD din lume. Compania folosește tehnologie de ultimă generație, oferind abonaților săi acces atât la conținutul linear, cât și la platforma de VoD, inclusiv live streaming al programelor UHD, iar canalele FilmBox pot fi urmărite pe orice dispozitiv conectat la Internet, prin intermediul media playerelor principale, precum și prin intermediul furnizorilor locali OTT. De peste 25 de ani, SPI International este furnizor de top de filme și de programe de televiziune pe piața internațională, iar acordurile importante ale SPI cu parteneri de renume asigură conținut apreciat. Mai multe informații: www.spiintl.com


2 comentarii despre subiectul „SPI International / FilmBox își extinde prezența mondială”:
Giony

DocuBox HD poate fi receptionat si pe satelitul 3 B ASTRA 23,5 E la pozitia 11934 - V - 27500 . Este subtitrat in romana si bulgara .

Anonim

Sau la focus sat în format mpeg 4 dar nu HD.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile