sâmbătă, 22 iulie 2017

Tour de France la Eurosport până în anul 2023 inclusiv

Eurosport a semnat un nou acord cu EBU (European Broadcasting Union) și cu Amaury Sport Organisation, care asigură pasionații de ciclism din întreaga Europă că vor putea viziona în următorii șase ani, pe canalele Eurosport, fiecare minut din turneul Tour de France.

De fapt este extins acordul actual, Eurosport obținând acum și drepturile de difuzare pentru fiecare etapă a edițiilor din anii 2020, 2021, 2022 și 2023 ale celei mai cunoscute curse de ciclism din lume, în exclusivitate în 38 de țări. Primele 75 de minute de acțiune sunt de asemenea exclusive în multe dintre piețele europene.

Acest acord extinde lunga asociere a Eurosport cu Tour de France, evenimentul fiind prezentat pentru prima dată în Europa în anul 1991. Drepturile de difuzare pentru competițiile Paris-Roubaix și Liège-Bastogne-Liège, plus evenimentele suplimentare UCI World Tour, fac parte de asemenea din pachetul de drepturi globale.

Peter Hutton, CEO al Eurosport, a declarat: "Acum avem dreptul sa difuzam fiecare minut din Tour de France până în anul 2023, ceea ce înseamna că toate competițiile Grand Tours, cele cinci evenimente ale The five Monuments si peste 30 de evenimente UCI World Tour vor fi pe Eurosport - peste 200 de zile și 2.500 de ore de ciclism în direct în fiecare an. Mesajul pentru fanii ciclismului este clar: Eurosport este cel mai bun loc pentru a urmări acest sport, la televizor sau prin intermediul Eurosport Player. Tour de France rămâne cel mai mare eveniment sportiv de ciclism și suntem încântați că a crescut audiența medie pentru acest turneu".


Niciun comentariu despre subiectul „Tour de France la Eurosport până în anul 2023 inclusiv”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile