vineri, 11 august 2017

Parteneriat TVR - Discovery pentru Jocurile Olimpice PyeongChang 2018 și Tokyo 2020

TVR a anunțat printr-un comunicat că va difuza Jocurile Olimpice de Iarnă PyeongChang 2018 și Jocurile Olimpice de Vară Tokyo 2020, printr-un parteneriat cu Discovery Communications.

Conform acestui acord, Televiziunea Română va sublicenția în exclusivitate de la Discovery Communications drepturile TV free-to-air ale Jocurilor Olimpice de Iarnă 2018 și ale Jocurilor Olimpice de Vară 2020, pentru canalele lineare și non-lineare.

"Tot în regim exclusiv, pachetul conține și drepturi digitale pentru o selecție de programe din continutul difuzat pe canalele TVR în regim 'catch-up' (serviciul video în reluare la cerere). Pachetul achiziționat include și drepturi radio, drepturi pentru conținut de știri și pentru clipuri în format scurt ce vor fi difuzate pe canalele și pe platformele digitale TVR fără a fi în regim exclusiv. Eurosport își păstrează dreptul de a transmite pentru telespectatorii români orice moment al Jocurilor Olimpice, oferind telespectatorilor în direct și la cerere întreceri sportive", mai precizează TVR în comunicat.



Niciun comentariu despre subiectul „Parteneriat TVR - Discovery pentru Jocurile Olimpice PyeongChang 2018 și Tokyo 2020”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile