miercuri, 6 septembrie 2017

Din 11 septembrie, serialul "Fear the Walking Dead" continuă la AMC cu a doua jumătate a sezonului 3

A doua jumătate a sezonului 3 din serialul american marca AMC „Fear the Walking Dead” are premiera internațională în noaptea de 10 spre 11 septembrie. AMC România aduce fanilor autohtoni primele două episoade ale seriei 3B (9 și 10), de la ora 04:00 (ora României), și va difuza fiecare nou episod concomitent cu SUA, anunță televiziunea într-un comunicat remis către HD Satelit. Acestea vor fi redifuzate în fiecare luni, din 11 septembrie de la ora 22:00.

Înaintea premierei, postul AMC a programat un maraton al primelor opt episoade din acest cel mai recent sezon. Sâmbătă, 9 septembrie, de la ora 22:00, fanii pot revedea prima parte a sezonului 3 al spin-off-ul producției „The Walking Dead”.

A doua jumătate a noii serii este compusă din 8 episoade. În acest sezon, familiile Clark și Otto reușesc să obțină o pace dificilă cu Națiunea. Foștii dușmani trebuie să găsească o modalitate de a supraviețui împreună. Tensiunea crește la Ferma Broke Jaw, unde miliția locală este decimată, resursele se împuținează.

La sud, Barajul Gonzalez este o sursă de viață neprețuită. Strand (Colman Domingo) are nevoie de un partener pentru a folosi singura monedă de schimb care mai există în lumea post-apocaliptică. În paralel, Daniel (Rubén Blades) a devenit din nou el soldado și o slujește pe Lola (Lisandra Tena) și barajul, dar e încă cu gândul la fantoma Ofeliei (Mercedes Mason).

„Fear the Walking Dead” este al doilea cel mai urmărit serial dramatic de pe posturile de cablu din SUA. Serialul este o producție AMC Studios, avându-i drept producători executivi pe Dave Erickson, Robert Kirkman, Gale Anne Hurd, Greg Nicotero și DavidAlpert.


Niciun comentariu despre subiectul „Din 11 septembrie, serialul "Fear the Walking Dead" continuă la AMC cu a doua jumătate a sezonului 3”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile