luni, 18 decembrie 2017

Francezii subvenționează internetul prin satelit

Guvernul francez a aprobat noi măsuri de stimulare a utilizării internetului în bandă largă în Franța. Noua inițiativă include subvenții de 150 euro / locuință pentru echipamentul necesar pentru serviciile din cadrul abonamentelor de internet prin satelit sau 4G. Intenția este de a reduce până în anul 2020 numărul de locuințe cu acces la internet de calitate foarte scăzută (sau numărul locuințelor fără acces la internet) de la 15% la doar 6%.


Banca de investiții Exane / BNPP afirmă că măsura legislativă va ajuta și pe operatorul Eutelsat, în parteneriat cu ViaSat, să utilizeze comercial o parte din capacitatea disponibilă pentru transmisii de internet prin satelit:

"Presupunând că 10% din cele 2 milioane de gospodării franceze se vor abona la pachetul de acces internet prin satelit, se estimează că Eutelsat va genera venituri suplimentate de 30-40 milioane euro, sau aproximativ 2-3% din veniturile grupului".


Un comentariu despre subiectul „Francezii subvenționează internetul prin satelit”:
Anonim

O tara careia ii pasa de cetatenii ei.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (81) Digi (555) Focus Sat (259) FREESAT (25) iNES (26) Nextgen (84) Orange (227) Telekom (310) UPC (280) Vodafone (85)

TOP 10: Cele mai citite știri în ultimele 7 zile