vineri, 12 ianuarie 2018

Discovery Channel Central Europe (CE) a înlocuit feed-ul Discovery Channel România

Se pare că Discovery Channel Central Europe (CE) a înlocuit Discovery Channel România. De exemplu, pe satelitul Thor 6 (frecvența 12073, polarizare verticală, SR 28000, FEC 7/8, DVB-S QPSK), sistemul simulcrypt a fost extins pentru alte sisteme de acces condiționat, respectiv pentru Irtedo și Nagravision, și au fost adăugate noi piste audio secundare.

Schimbarea pare sa afecteze toți operatorii, dar cu unele diferențe. De exemplu la UPC și Focus Sat nu e publicitate. La Digi Tv cablu și satelit (în timp ce la UPC se difuzează promo) sunt inserate unele clipuri publicitare. Documentarele difuzate par identice în ambele situații, din ce am verificat până acum. La UPC și Focus Sat subtitrarea poate sa fie dezactivata, la Digi Cablu și satelit subtitrarea este încorporată în imagine pe acest post tv. Promoționalele sunt în limba engleză, subtitrate în limba română.


13 comentarii despre subiectul „Discovery Channel Central Europe (CE) a înlocuit feed-ul Discovery Channel România”:
Anonim

Chiar dacă nu mai are audiența de acum 10 ani, Discovery ramane unul dintre programele de referinta ale romanilor. Poate daca vom avea si o versiune HD, lucrurile vor sta un pic mai bine.

DTH Fan

Există deja, doar ca nu e preluata deocamdată de nimeni din Romania:

https://hdsatelit.blogspot.ro/2017/11/discovery-channel-hd-cu-subtitrare-in.html

Anonim

Foarte bine, scapam de reclame. Discovery era un brand care a pierdut din calitate pe seama reclamelor. Mai bine cere-mi 1-2 lei in plus la abonament si ofera-mi calitate fara reclame decat sa ma disperi ca abonat cu reclame la TV

Anonim

pai nu se stie daca scapi de reclame, la RCS e cu reclame, poate ei preiau cumva feedul prin internet si nu de pe satelit, iar cel de pe internet e cu reclame.

Anonim

O sa dispara si alea ca nu o sa le convina dpdv financiar si tehnic sa "intrerupa" mereu transmisia europeana sa bage reclame. fac intrarea pentru versiunea HD in Romania

anonim

discovery romania de pe 4,9 est nu mai emite[in pw]acum e card info

Gabriel

Nu inteleg un lucru la cei de la RCS-RDS, in trecut au scos posturile Discovery acuzandu-le ca cer bani multi, au programe vechi si baga reclame. Le-au scos si au bagat posturile lor cu BBC Knowledge, apoi la un timp au bagat iar Discovery Romania si TLC ca nu mai prelungeau aia contractul cu Eurosportul. Acum, ca a disparut versiunea romaneasca a postului Discovery (aia plina cu reclame din 10 in 10 minute) ei cred ca sunt SINGURII care retransmit o versiune de Discoveri CE care este intrerupt in promouri ca sa bage reclame. Pana la urma, pretestul pentru care le-au scos prima data pica (acela cu reclame multe) din moment ce ei retransmit ACUM versiune cu reclame nu aia cu promouri (si fie vorba intre noi parca le PICA ceva din chestia asta cu reclamele alora de la Discovery)

Kálmán2007

De azi sunt reclame și la UPC și subtitrarea nu se mai poate dezactiva. FocusSat e singurul acum care îl are fără reclame.

Anonim

Toti operatorii vor avea varianta cu publicitate romaneasca, dar cu emisiuni pentru CE.

Anonim

Discovery HD o sa fie singurul fara reclame, cum e Animal Planet HD.

Anonim

Reclame nu sunt nici pe Discovery Showcase HD, ID HD/SD, Science HD/SD. Reclame sunt numai pe Discovery Channel SD și TLC.

Anonim

Nu se stie, sa nu faca versiune dubla cu SD-ul cum au bagat cei de la History HD.

Anonim

La Discovery HD e posibil, în rest sigur nu se bagă reclame.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile