vineri, 5 ianuarie 2018

Sezonul 3 al serialului "Into the Badlands" revine la AMC în primăvara acestui an

Televiziunea AMC a făcut publice primele imagini din următorul sezon al serialul producție proprie „Into the Badlands”. A treia serie a poveștii despre arte marțiale – care se filmează momentan la Dublin (Irlanda) – va avea premiera pe AMC în primăvara acestui an și va avea 16 episoade, anunță televiziunea menționată printr-un comunicat remis către HD Satelit.

În primele fotografii apar: protagonistul Daniel Wu („Tomb Raider Începutul”), care îl joacă pe Sunny; Ally Ioannides („Numai tată să nu fii!”), care o joacă pe Tilda; Emily Beecham („Daphne”, film care i-a adus o nominalizare la British Independent Film Award 2017, la categoria „cea mai bună actriță”), care este The Widow; noii actori din poveste, Lorraine Toussaint („Orange is the New Black”), care este Cressida, și Babou Ceesay („Guerilla”), care îl joacă pe Pilgrim.

„Into the Badlands” este o poveste post-apocaliptică impresionantă din punct de vedere vizual, despre supraviețuire și putere într-o societate feudală a viitorului. În SUA, al doilea sezon s-a plasat, ca rating, între primele 10 seriale de ficțiune pe posturile de cablu.

În sezonul 3, Sunny (Wu) trăiește izolat de lume, străduindu-se să aibă grijă singur de copilașul său, Henry, după moartea lui Veil. Dar când cel mic se îmbolnăvește în mod misterios, Sunny trebuie să plece – alături de Bajie (Nick Frost) – înapoi în Badlands, regiune destabilizată în urma conflicului dintre The Widow (Beecham) și Baronul Chau (Eleanor Matsuura).

Acum, că nu mai este sprijinită de Tilda (Ioannides) sau Waldo (Stephen Lang), The Widow trebuie să-și găsească aliați noi: Lydia (Orla Brady) și Nathaniel Moon (Sherman Augustus) – fostul regent care și-a pierdut mâna din cauza lui Sunny și Bajie, în sezonul 2. Dar când un lider nomad misterios pe nume Pilgrim (Babou Ceesay) sosește în Badlands, decis să reinstaureze civilizația Azra și să dea naștere unei noi ere a „păcii”, dușmanii de altădată trebuie să facă front comun, pentru a apăra zona.

Pe lângă Toussaint și Ceesay, din distribuția noului sezon mai fac parte: Sherman Augustus („Westworld”), care este Moon; Ella-Rae Smith („Clique”), care o joacă pe Nix; Lewis Tan („Iron Fist”), cre este Gaius; Dean-Charles Chapman („Urzeala tronurilor”), care este Castor. Pe lângă Wu, Beecham și Ioannides, în poveste revin Aramis Knight („Jocul lui Ender”), care este M.K.; Orla Brady („Fringe”), care o joacă pe Lydia; Nick Frost („Lupta cu zombi”), care îl joacă pe Bajie.

„Into the Badlands” este o producție AMC Studios, creată de producătorii executivi, showrunner-ii și scenariștii Alfred Gough și Miles Millar. Producători executivi sunt Stacey Sher, Michael Shamberg (ambii nominalizați la Oscar), David Dobkin, Stephen Fung, Michael Taylor și Daniel Wu.

Despre AMC Studios

AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc., care deține și operează posturile AMC, IFC, SundanceTV, WE tv și BBC AMERICA. Primul serial marca AMC Studios a fost „The Walking Dead”, care este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane încoace. De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici și laureate cu premii (ca „Fear the Walking Dead”, „TURN: Washington’s Spies”, „Halt and Catch Fire”, „Into the Badlands”, „The Son” și viitoarele producții „The Terror”, „Lodge 49” și „Dietland”), dar și producții de nonficțiune („Robert Kirkman’s Secret History of Comics”, „James Cameron’s Story of Science Fiction” și „Ride with Norman Reedus”). Studioul a mai produs serialele „Rectify” (laureat cu Premiul Peabody) și „Hap and Leonard” și se va ocupa și de proiectele viitoare „Cold Blooded: The Clutter Family Murders” (nonficțiune, pentru SundanceTV) și „Dirk Gently’s Holistic Detective Agency” (serial original, pentru BBC AMERICA).

Despre AMC Networks International

AMC Networks International (AMCNI), divizia globală a AMC Networks, oferă producții de entertainment premiate, care ajung la abonații din peste 140 de țări, din Africa, Asia, Europa și America Latină. AMCNI include brand-urile globale Sundance Channel și AMC, dar și posturi locale populare. Din cadrul AMCNI fac parte AMC Networks International – Europa Centrală, AMC Networks International – America Latină, AMC Networks International – Regiunea iberică, AMC Networks International – Marea Britanie și AMC Networks International – DMC.


Un comentariu despre subiectul „Sezonul 3 al serialului "Into the Badlands" revine la AMC în primăvara acestui an”:
Anonim

De obicei nu comentez la stirile despre seriale, dar acesta este un serial de actiune foarte bun, cu atmosfera interesanta, il urmaresc cu placere, astept cu interes noul sezon si va recomand sa vizionati cateva episoade pentru a vedea daca e pe gustul vostru.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile