joi, 8 februarie 2018

Telekom va lansa un nou receptor IPTV: Samsung 7250

Telekom Romania va lansa în ofertă un nou receptor IPTV. Receptorul Samsung 7250 are un design modern și va înlocui modelul Kaon 7356, iar pana la terminarea stocurilor de Kaon 7356 ambele modele vor fi disponibile. La fel ca și Kaon 7356, STB IPTV Samsung 7250 este un echipament pentru serviciul TV, tehnologia IPTV. Noul receptor va fi disponibil spre instalare de săptămâna următoare.Telecomanda este prevăzută cu 2 butoane care controlează televizorul: TV Standby şi TV Source. Configurarea butoanelor universale se face prin apăsarea lungă a tastei “TV Standby” şi, în timpul apăsării ei, introducerea codului aferent modelului televizorului folosit.


In partea din spate, receptorul are:
- HDMI, utilizat pentru conectarea televiziorului prin intermediul cablului HDMI.
- Buton Reset, utilizat pentru restartarea receiverului.
- Port LAN, utilizat pentru conectarea cablului Ethernet dintre receiver şi router.
- Power IN, utilizat pentru conectarea receptorului la sursa de alimentare cu energie electrică.
- Port micro USB, utilizat pentru conectarea HDD-urile externe cu port micro USB sau a adaptorului micro USB.Pe panoul frontal este prezent un indicator luminos, care are funcționează astfel:
- Permanent aprins: Receiverul este pornit și funcționează.
- Luminează intermitent: Receiverul este în stand by.
- Luminează o singură dată: Primește semnal de la telecomandă.
- Luminează de trei ori cu pauză: Softul de funcționare al receiverului este actualizat.
- Luminozitate scăzută: Modul de salvare de energie este activ.Meniul oferă diverse funcții:

1. Liste de canale favorite
Aici puteţi naviga prin lista canalelor TV și tot aici vă puteţi configura listele de canale favorite; puteţi (re)denumi aceste liste şi le puteţi modifica numărul / ordinea canalelor cu ajutorul butonului de opţiuni (OPT).

2. Video on Demand
Meniul Video on Demand vă oferă posibilitatea de închiria filme direct de acasă sau de a accesa pachetul de filme achiziționat sau inclus în abonamentul tău TV. Apăsați butonul VOD de pe telecomandă sau selectați pictograma Video on Demand din meniu şi alegeți genul de film care vă interesează folosind butoanele de navigare şi apoi butonul OK de pe telecomandă. PIN-ul de achiziție este codul care permite închirierea conținutului din librăria Video on Demand şi este prestabilt 1 2 3 4.

3. Arhiva TV
Funcția Arhiva TV vă oferă acces la programele TV difuzate cu până la o săptămână în urmă. Este gratuită și automată, astfel încât nu sunt necesare setări suplimentare. Folosind butoanele de navigare și apoi butonul OK de pe telecomandă selectați canalul, ziua și emisiunea. Opțiunea se poate folosi și accesând ghidul electronic de programe prin selectarea emisiunii a cărei difuzare s-a încheiat. Funcția este disponibilă numai pentru anumite canale şi emisiuni, marcate cu simbolul în ghidul de programe.

4. Înregistrări
Aici puteți vedea înregistrările făcute, acestea putând fi accesate oricând pe televizor sau pe orice dispozitiv asociat contului tău Telekom TV. Înregistrările tale rămân în cont timp de trei luni şi pot fi revăzute de câte ori vreți, puteți pune pauză sau derula. Pentru a înregistra în cloud un program trebuie să navigați în ghidul TV, să alegeți o emisiune viitoare marcată cu simbolul și să selectați Înregistrare program. Pentru a folosi funcţia de înregistrare locală a programelor TV trebuie să ataşaţi receiverului un Hard-Disk extern pe care să-l conectaţi prin portul microUSB de pe panoul din spate. Specificaţii tehnice minime: minim 145 GB, 5400 rotaţii pe minut, interfaţa microUSB (sau interfață USB la care atașați un adaptor microUSB). Sunt recomandaţi următorii producători: Seagate Expansion, Seagate Backup, WD Elements, însă orice alt model/producător cu specificaţii tehnice similare va putea fi utilizat. Vă rugăm să vă asiguraţi că nu aveţi documente importante stocate pe Hard Disk sau să vă copiaţi aceste documente înaintea utilizării acestuia, întrucât va fi formatat de receiver pentru a putea utiliza funcţia de înregistrare. La apăsarea butonului ‘REC’ din partea de jos a telecomenzii puteţi începe înregistrarea programului pe care îl vizionaţi în acel moment sau puteţi programa înregistrarea emisiunilor preferate pentru o vizionare ulterioară. Lista dvs. de înregistrări poate fi accesată direct de pe telecomandă, cu ajutorul butonului ‘List’.

5. Remindere
Setează o notificare pentru un eveniment selectat pentru vizionare chiar înainte de începerea lui și astfel ai siguranța că îți vei aminti de el.

6. Ajutor
În acest meniu puteţi găsi informaţii despre funcţiile telecomenzii, întrebări frecvente despre instalarea şi configurarea serviciului precum şi instrucţiuni despre închirierea de filme la cerere.

7. Inbox
Aici găsiţi toate mesajele primite de la Telekom România în legătură cu oferte curente, modificări ale grilei de programe sau alte informații de interes general. Puteţi şterge aceste mesaje după citirea lor.

8. Căutare
Dacă vreți să vedeți o emisiune sau un film, dar nu vă mai amintiți canalul TV care transmite emisiunea sau filmul, prin opţiunea Căutare nu veți mai avea această problemă. Căutați emisiunea sau filmul dorit, accesând meniul Căutare.

9. Setări
Aici puteţi configura limba meniului (Română, Engleză sau Maghiară), setările audio, rezoluţia dorită sau restricţiile de control parental. În submeniul Control Parental puteţi alege nivelul de audienţă sau configura un nou PIN Parental. Submeniul Configurări Sistem este protejat de codul PIN Parental, cel are protejează copiii de conținutul care nu le este destinat, prestabilit 0 0 0 0. În plus, puteţi configura un nou PIN de Achiziţie pentru Video on Demand, puteţi vedea dispozitivele conectate prin USB sau consumul de electricitate în stand-by.

10. Ghid TV
Accesați ghidul TV electronic apăsând butonul GUIDE de pe telecomandă sau selectând pictograma Ghid TV din Meniu. În ghidul TV găsiți informaţii despre programele TV, ora la care se difuzează, durata lor, dar şi o scurtă descriere a acestora prin apăsarea butonului i (Info). Pentru a viziona un alt canal, navigați până la canalul dorit folosind butoanele de navigare săgeată-sus, respectiv săgeată-jos de pe telecomandă şi apăsați butonul OK. Apăsând săgeată-stânga puteţi naviga prin lista de emisiuni a căror difuzare s-a încheiat (cele marcate cu simbolul pot fi revizionate), iar apăsând săgeată-dreapta puteți vedea emisiunile care urmează să înceapă (cele marcate cu simbolul pot fi înregistrate).ALTE FUNCȚIONALITĂȚI

1. Pauză și continuare
Cum funcționează? Opriți şi reluați emisiunea în orice moment. Cum se activează? Apăsați butonul “Pauză” de pe telecomandă și continuați programul apăsând același buton. Pentru ce canale? Canalele care au pictograma specială.

2. Program de la început
Cum funcționează? Dacă ați ajuns mai târziu şi ați ratat o parte din program, puteți alege să-l vedeți de la început chiar în timpul transmisiunii. Cum se activează? Apăsați butonul “OPT” și selectați din mediu “Redare program de la început”. Pentru ce canale? Canalele care au pictograma speciala.

3. Picture in Picture
Cum funcționează? Puteţi vedea simultan pe ecran două canale TV diferite: unul pe tot ecranul, iar celălalt într-o fereastră mai mică. Cum se activează? Apăsaţi butonul “PIP” de pe telecomandă. Pentru ce canale? Funcționalitate valabilă pentru toate canalele.


Notă: Aceste informații au fost remise prin email spre publicare pe HD Satelit de către consultantul vânzări Drenea Constantin.


7 comentarii despre subiectul „Telekom va lansa un nou receptor IPTV: Samsung 7250”:
Anonim

Pentru a a te abona la IPTV Telekom, obligatoriu, trebuie sa am internet de la ei?

Anonim

Probabil ca da, nu cred ca vor accepta altfel, asa procedează toți operatorii IPTV din Romania.

Costy Drenea

Pentru a te abona la Iptv Telekom trebuie în primul rând să ai acoperire din partea Telekom cu serviciul Iptv. Serviciul Iptv Telekom este disponibil doar în rețeaua Telekom, nu funcționează în alte rețele gen Digi,UPC sau în afara României.

Anonim

Poti sa ai intenet 0 doar suport pentru iptv

Anonim

Se poate folosi noul receptor Samsung IPTV si in afara României?

Anonim

Nu cred ca Telekom accepta aceasta.

Unknown

Cum facem telecomanda sa oprim tv hitachi

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (72) Digi (473) Focus Sat (235) FREESAT (23) iNES (22) Nextgen (77) Orange (193) Telekom (285) UPC (259) Vodafone (55)