vineri, 9 martie 2018

IMMAF – Campionatul mondial si Campionatul de lupte extreme EFC Africa, două noi producții tv la televiziunea Extreme Sports

Luna martie aduce sportivi plini de adrenalină și lupte încinse în ringul postului Extreme Sports, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit. Luna aceasta, pasionații de competiții sportive de acest tip sunt invitați să stea alături de noi, la „Festivalul luptelor”, urmărind noi ediții din următoarele două producții TV:

„IMMAF – Campionatul mondial”, din 6 martie, de luni până vineri (de la ora 22:35). În prima parte a lunii, urmăriți cea mai bună acțiune MMA de la Campionatul Mondial de amatori 2016 (10 episoade). Apoi, din 20 martie, începe un nou sezon, cel mai recent (producție 2017, filmat la ediția de anul trecut a campionatului, din noiembrie), care va continua și luna viitoare, în aprilie. Campionatul Mondial organizat de Federația Internațională de Arte Marțiale Mixte (IMMAF) este un eveniment unic, care a invitat 258 de atleți amatori din 40 de țări din întreaga lume, fiind cel mai mare de până acum: a inclus 14 categorii de greutate pentru luptătorii amatori MMA. Ediția din acest an a Campionatului Mondial va avea loc în noiembrie – decembrie 2018.

„Campionatul de lupte extreme EFC Africa”, din 24 martie, sâmbătă și duminică, de la ora 22:35, câte două episoade. Acest campionat fost descris de presa internațională și televiziuni ca fiind una din cele mai bune competiții MMA și a atras atenția fanilor entuziaști, dedicați și pasionați din întreaga lume. În noile episoade vedem cele mai importante momente din Extreme Fighting Championship Africa (cea mai mare competiție de Arte Marțiale Mixte de pe continentul african), ediția 2017.


Niciun comentariu despre subiectul „IMMAF – Campionatul mondial si Campionatul de lupte extreme EFC Africa, două noi producții tv la televiziunea Extreme Sports”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile