miercuri, 18 aprilie 2018

DaVinci HD, Trinitas TV HD și alte 8 televiziuni HD, adăugate în grila INES

Operatorul INES a introdus în grila de canale diverse televiziuni în rezoluție High Definition: DaVinci HD, Trinitas TV HD, Motorsport.tv HD, Nautical Channel HD, France 2 HD, E! HD, Dorcel TV HD, Duna HD, M1 HD și M2 HD.

Unele dintre aceste posturi tv, cum ar fi de exemplu DaVinci HD și Trinitas TV HD, sunt în premieră în versiune High Definition în grila unui operator de televiziune cu plată din România.

De asemenea, a fost adăugat și postul France 24, dar în SD. Au fost eliminate din grilă versiunile SD ale DaVinci, Duna, M1, M2, France 2, Dorcel, E! și Nautical Channel. Modificările sunt oficiale (nu sunt teste), deoarece au fost incluse în grila afișată pe websiteul operatorului.

UPDATE: A fost introdus și France 24 HD.


5 comentarii despre subiectul „DaVinci HD, Trinitas TV HD și alte 8 televiziuni HD, adăugate în grila INES”:
Anonim

mereu ines baga canale noi inainte la toti ceilalti, pacat ca sunt doar in bucuresti si au preturi asa mari, ca daca s-ar lansa in toata tara cu o astfel de grila si cu preturi ca la ceilalti competitori, ar face senzatie in Romania
au parca si doua canale 4k

Gabriel

pai preturile tocmai mari inseamna si calitatea grilei, toti vreti posturi cu sutele, si-n HD daca se poate si abonamentul sa fie de 20-30 lei. NU SE POATE

Anonim

Cine vrea multe canale HD sa plateasca ca in vest 80-100 euro pe luna. Daca nu, canalele SD sint numai bune :)

Anonim

France24 introdus este versiunea HD, cea SD era deja...

Anonim

Da, dar a fost introdus de cateva zile, nu pe 18 aprilie.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile