miercuri, 25 aprilie 2018

HISTORY va difuza în România producția "Istoria fotbalului"

HISTORY va difuza în România producția “Istoria fotbalului”, un eveniment de televiziune unic realizat de A+E Networks International, care prezintă, sub forma unui maraton de 14 zile, marile momente și personalități ale celui mai iubit sport din toate timpurile, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

Transmisă în perioada 28 mai - 10 iunie, în peste 160 de ţări, producţia va surprinde nerăbdarea şi entuziasmul microbiştilor înaintea Campionatului Mondial de Fotbal și-l va avea ca reprezentant global pe David Villa, fost câștigător al Cupei Mondiale și unul dintre cei mai premiați jucători din lume.

În cadrul acestei serii, HISTORY va difuza o selecţie de documentare premium originale, cu tematică globală, precum și materiale scurte de tip “pastilă”, completate de înregistrări atent păstrate de la Cupa Mondială. Susţinute de Villa şi de alţi jucători, antrenori, jurnaliști şi experți renumiți, prin aceste materiale, “Istoria fotbalului” va explora în profunzime mai multe perspective asupra sportului-fenomen.

„Ne-am propus să realizăm un eveniment de televiziune captivant, pentru a valorifica unul dintre acele momente rare din cultura noastră globală, Cupa Mondială, când un segment important din populaţia lumii se conectează cu atâta pasiune. Capacitatea unică de a spune poveşti a postului HISTORY a creat o combinaţie unică de producţii cu specific global şi local, de durate diferite, care să ofere telespectatorilor un conținut variat despre fotbal, o multitudine de povești extraordinare care definesc acest sport. Este cea mai mare inițiativă internațională de programe TV pe care HISTORY și-a asumat-o și sunt extrem de mândru de echipa noastră și de faptul că îl avem alături ca partener pe David Villa”, a declarat Patrick Vien, Executive Managing Director, A+E Networks International.

„Fotbalul este un sport care trezește reacţii foarte puternice în rândul suporterilor, astfel că această amplă producție a HISTORY îşi propune să genereze o discuție  antrenantă despre care au fost cele mai importante momente, cine este cel mai mare jucător din istorie, ce antrenor a modelat acest joc, plus multe altele. Atât pentru fanii înfocaţi, cât și pentru cei de ocazie, HISTORY va difuza timp de 14 zile nimic altceva decât povestea acestui sport”, a completat Dan Korn, Executive Producer of History of Football și VP, Programming, A+E UK.

„Ca jucător pasionat de acest sport, am fost norocos să văd prin propria mea experiență cât de mult înseamnă fotbalul pentru atât de mulți oameni și cum le afectează viața. Istoria fotbalului, povestită de un brand atât de iubit şi respectat la nivel global precum HISTORY, este o inițiativă remarcabilă. Sunt încântat și onorat să colaborez cu HISTORY la acest eveniment de televiziune fantastic, pentru că ne oferă colegilor mei fotbalişti, antrenorilor și mie însumi oportunitatea de a vorbi despre ceea ce înseamnă acest sport pentru noi, precum și de a retrăi atât de multe amintiri incredibile”, a spus David Villa.

Printre cele peste 16 țări care vor transmite “Istoria fotbalului” se numără, pe lângă România, și Brazilia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Ungaria, Italia, Japonia, Coreea, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Spania, Marea Britanie, precum și Africa, Asia de Sud-Est și alte țări din America Latină.

SERIALE ORIGINALE LA NIVEL GLOBAL

Producţia specială “Istoria fotbalului” va cuprinde serii globale originale, premium, printre care se numără:

Momente glorioase din fotbal (5 x 60') oferă o cronică a echipelor și jucătorilor din istoria recentă a Cupei Mondiale, ale căror abilități și realizări au depășit granițele sportului, devenind ceva mult mai mare deopotrivă pentru fani și pentru non-fani și alimentând creșterea de neoprit a fotbalului în monstrul comercial pe care îl cunoaștem astăzi. Emisiunea include următoarele episoade: 1. Pele și băieții din Brazilia și Argentina; 2. Pavarotti, Gazza și Leii din Camerun; 3. Cei trei muschetari 4. Aduceți-mi capul lui Diego Armando Maradona și 5. Șapte goluri care au zguduit lumea. Fiecare episod dezvăluie povestea din spatele celor mai incredibile și semnificative momente, împreună cu jucătorii, antrenorii și fanii care le-au trăit. Episoadele 1, 2 și 3 sunt produse de Goalhanger Films; 4 și 5  - de North One Television.

Naşii fotbalului (5 x 60') prezintă cinci documentare impresionante care pătrund în gândirea și strategiile celor mai mari și mai respectați antrenori din lume, dezvăluind cum au evoluat - adesea de la cariere relativ neînsemnate de jucători - la superstaruri globale. Fiecăruia dintre cei cinci titani li se face un portret intim şi onest al realizărilor lor, atât pe teren, cât și în afara acestuia, prin intermediul unor materiale de arhivă și interviuri cu oamenii și jucătorii care îi cunosc cel mai bine. Produs de Zig Zag Productions.

Monştrii sacri ai fotbalului (5 x 30') aduce cei mai buni jucatori din trecut față în față cu cei mai buni fotbaliști din prezent, pentru a afla o dată pentru totdeauna cine este cel mai bun dintre ei. Fiecare generație are o părere despre cine este cel mai mare jucător din lume. Pentru generația mai veche, aceştia sunt Pele, Puskas, Eusebio, Di Stefano sau Charlton. Pentru generația de astăzi, este vorba numai despre Cristiano Ronaldo vs. Lionel Messi sau David Villa vs. Thomas Müller. Și pentru cei care sunt undeva la mijloc, este vorba despre talentul lui Maradona, Zidane, Gullit sau Van Basten. Cu un grup de experți format din jucători și câștigători ai Cupei Mondiale și cu ajutorul statisticii, dar și printr-o combinaţie de stil și pasiune, această serie îşi propune să răspundă la una dintre cele mai problematice întrebări din sport. Realizat de Goalhanger Films.

MATERIALE SCURTE DE TIP “PASTILĂ” DESPRE FOTBAL

De asemenea, HISTORY va difuza câteva materiale originale scurte de tip “pastilă” care se vor axa pe orice altceva în afară de jocul în sine – de la originea mingii, până la nebunia care îi cuprinde pe superfani, perspicacitatea fotografilor și multe alte detalii. Acestea vor oferi o imagine mai profundă asupra fotbalului.

Printre materialele scurte de tip “pastilă” care vor fi difuzate se numără:

Fotograful - Începând cu anii '60, Gerry Cranham și Mark Leech au surprins și imortalizat cele mai incredibile momente din cea mai mare poveste care s-a petrecut pe gazon, multe dintre ele nefiind văzute niciodată până acum. Acestea sunt imaginile uitate ale Cupei Mondiale.

Scouterul  - Piet De Visser este considerat unul dintre cei mai mari scouteri din fotbalul mondial, fiind cunoscut pentru descoperirea unor superstaruri globale precum Jaap Stam, David Luiz, Marc Overmars, Ruud Van Nistelrooy, Eden Hazard și Kevin de Bruyne. Acum își dezvăluie pentru prima dată secretele.

Superfanul  - Manuel Caceres Artesero, cunoscut mai degrabă sub numele de Manolo toboșarul, este o instituție națională în Spania și un megafan care poartă în fiecare zi un tricou cu numărul 12 și are propriul bar pentru fani în Valencia, care reprezintă în același timp un muzeu al fotbalului spaniol. A devenit celebru la nivel internațional anul trecut, când i-a fost furată renumita tobă.

Arbitrul - Jawahir Jewels este considerată unul dintre cei mai remarcabili arbitri din Anglia. În vârstă de 23 de ani, este singurul arbitru feminin FA, de origine musulmană, în activitate, conducând partide pe stadionul Hackney Marshes din estul Londrei.

Geniul - Marco Antonio, deși are doar patru ani, este considerat deja următorul Neymar datorită talentului său la fotbal, pe care părinții lui îl văd ca pe un bilet de ieșire din favelele din Rio de Janeiro. Dar viitoarea lui carieră promițătoare atârnă de un fir de păr din cauza unor probleme intestinale grave care necesită o expertiză medicală indisponibilă pentru moment în țara lui.


Despre HISTORY

Televiziunea HISTORY, în prezent existentă în peste 302 milioane de locuinţe din toată lumea, priveşte istoria dintr-o perspectivă diferită, celebrând oamenii cu iniţiativă care ies din mulţime şi îşi lasă amprenta asupra lumii. Aceşti oameni, prezenţi în vasta diversitate de emisiuni difuzate de HISTORY®, sunt nonconformişti care înfruntă riscul, aduc schimbarea, modifică drumurile deja bătătorite şi împing limitele mai departe.

HISTORY este principala televiziune din portofoliul A+E Networks UK®. HISTORY a aderat la ARMA în februarie 2013, când a lansat un feed de transmisie localizat, putând astfel asigura grile de programe personalizate pentru România. Televiziunile HISTORY şi HISTORY HD sunt disponibile prin Akta-DCS, Digi, iNES, Orange TV, Telekom și UPC. 

Pentru mai multe detalii, puteţi accesa site-ul oficial HISTORY România, pagina de Facebook HISTORY România sau canalul local de YouTube.

UPDATE 16 mai 2018

HISTORY România va difuza în perioada 28 mai - 10 iunie producția globală “Istoria fotbalului”, un maraton de televiziune unic realizat de A+E Networks International, care prezintă marile momente și personalități ale celui mai iubit sport din toate timpurile. Producţia îl va avea ca reprezentant global pe David Villa, fost câștigător al Cupei Mondiale și unul dintre cei mai premiați jucători din lume.

În cadrul acestei serii, HISTORY va difuza o selecţie de documentare premium originale, cu tematică globală, precum și materiale scurte de tip “pastilă”, completate de înregistrări atent păstrate de la Cupa Mondială. Prin aceste materiale susţinute de Villa şi de alţi jucători, antrenori, jurnaliști şi experți renumiți, “Istoria fotbalului” va explora în profunzime mai multe perspective asupra sportului-fenomen.

Călătoria în istoria celui mai iubit sport din lume va începe pe HISTORY® luni, 28 mai, de la ora 21:00, cu două episoade a câte 60 de minute fiecare din seria Momente glorioase din fotbal. Acestea oferă o cronică a echipelor și jucătorilor din istoria recentă a Cupei Mondiale, ale căror abilități și realizări au depășit granițele sportului, devenind ceva mult mai mare deopotrivă pentru fani și pentru non-fani și alimentând creșterea de neoprit a fotbalului în monstrul comercial pe care îl cunoaștem astăzi.

Producţia include următoarele episoade care vor fi difuzate în premieră, în fiecare zi, până pe 31 mai:

Pelé și băieții din Brazilia și Argentina;

Pavarotti, Gazza și Leii din Camerun;

Cei trei muschetari;

Aduceți-mi capul lui Diego Armando Maradona;

Șapte goluri care au zguduit lumea.


Fiecare dintre cele cinci episoade dezvăluie povestea din spatele celor mai incredibile și semnificative momente fotbalistice, împreună cu jucătorii, antrenorii și fanii care le-au trăit.

Sărbătoarea fotbalului va continua vineri, pe 1 iunie, de la ora 21:00, cu seria Naşii fotbalului. Aceasta prezintă cinci documentare impresionante care pătrund în gândirea și strategiile celor mai mari și mai respectați antrenori din lume, dezvăluind cum au evoluat - adesea de la cariere relativ neînsemnate de jucători - la superstaruri globale. Fiecăruia dintre cei cinci titani i se face un portret intim şi onest al realizărilor sale, atât pe teren, cât și în afara acestuia, prin intermediul unor materiale de arhivă și interviuri cu oamenii și jucătorii care îl cunosc cel mai bine.

Episoadele vor fi difuzate în exclusivitate, în fiecare zi, până pe 5 iunie. Acestea vor oferi detalii intime şi revelatoare despre unii dintre cei mai longevivi și de succes antrenori ai epocii moderne în cadrul unor interviuri acordate jurnalistului Geoff Shreeves de la televiziunea Sky Sports:

Louis Van Gaal (antrenor la formaţiile Ajax, Bayern Munich, Man Utd şi selecţioner al Olandei);

Claudio Ranieri (antrenor la formaţiile Valencia, Fiorentina, Juventus, Roma, Leicester City şi selecţioner al Greciei);

Sven Goran Eriksson (antrenor la formaţiile Benfica, Roma, Fiorentina, Sampdoria, Lazio, Man City şi selecţioner al Marii Britanii);

Roy Hodgson (antrenor la formaţiile Malmo, Inter Milan, Fulham, Liverpool, Crystal Palace şi selecţioner al Marii Britanii);

Gerard Houllier (antrenor la formaţiile Lens, Paris St Germain, Liverpool, Lyon, Aston Villa şi selecţioner al Franţei).

Evenimentul de televiziune unic, transmis de HISTORY, se va încheia cu cinci episoade din seria Monştrii sacri ai fotbalului, difuzate în fiecare zi, de la ora 21:00, din 6 iunie până pe 10 iunie. Acestea vor aduce cei mai buni jucători din trecut față în față cu cei mai buni fotbaliști din prezent, pentru a afla o dată pentru totdeauna cine este cel mai bun dintre ei. Un grup de experți format din jucători și câștigători ai Cupei Mondiale, printre care se regăsesc Gianfranco Zola, Lothar Matthaus, Ryan Giggs şi Gary Lineker, vor discuta despre talentul şi abilităţile următorilor fotbaliști puşi faţă în faţă:

Ronaldo vs Messi;

Pelé vs Maradona;

Zidane vs Platini;

Beckham vs Bale;

Klinsmann vs Van Basten.


De asemenea, HISTORY va difuza câteva materiale originale scurte de tip “pastilă” care se vor axa pe orice altceva în afară de jocul în sine – de la originea mingii, până la nebunia care îi cuprinde pe superfani, perspicacitatea fotografilor și multe alte detalii. Acestea vor oferi o imagine mai profundă asupra fotbalului.

Producţia “Istoria fotbalului” va fi transmisă în peste 160 de teritorii din întreaga lume, printre care se numără, alături de România, Brazilia, Bulgaria, Croația, Cehia, Germania, Ungaria, Italia, Japonia, Coreea, Olanda, Norvegia, Polonia, Portugalia, Rusia, Serbia, Spania, Marea Britanie, alte țări din America Latină, precum și din Africa și Asia de Sud-Est.


Niciun comentariu despre subiectul „HISTORY va difuza în România producția "Istoria fotbalului"”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile