miercuri, 20 iunie 2018

Căutare globală pentru un nou prezentator care să se alăture echipei BBC Earth

BBC Earth a lansat o căutare globală pentru un nou prezentator care să poată oferi o perspectivă diferită asupra istoriei naturii și a științei, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit. Acesta se va alătura echipei BBC Earth pentru a filma o serie de patru părți care va fi transmisă pe platforma online YouTube. Dacă nu ați mai fost vreodată prezentator și sunteți:

• Pasionați de planeta noastră și de toate lucrurile minunate care trăiesc pe ea
• Fascinați în lumea mai largă a științei, a spațiului sau a rasei umane
• Capabil să vă comunicați pasiunea cu publicul dornic și curios din întreaga lume

Atunci puteți participa la această căutare internațională pentru a deveni cel mai nou prezentator online al BBC Earth!

Astfel, cei care sunt povestitori științifici pot să filmeze și să încarce un scurt videoclip pe YouTube, Facebook, Instagram sau Twitter prin care să ne arate abordarea lor unică și creative în ceea ce privește comunicarea educațională. Ei vor putea câștiga oportunitatea de a crea conținut pentru un canal YouTube al BBC Earth.

Canalele YouTube al BBC Earth au peste 3 milioane de abonați și au acumulat peste 945 de milioane de vizionări, conectând publicul din întreaga lume cu conținut factual în fiecare zi. Canalul principal BBC Earth este cel care adăpostește arhiva legendară a Unității de Istorie Naturală a BBC Studios; Earth Unplugged vă oferă o perspectivă complet nouă asupra animalelor și istoriei naturale; Și Earth Lab este cea mai bună sală de știință pe care nu ai avut-o până acum - abordând întrebări arzătoare despre știința care ne înconjoară.

Alex Ayling, Directorul Studiourilor Digitale pentru Mărci Globale, de la BBC Studios: "Avem deja o mare familie de prezentatori și simțim o mare responsabilitate pentru a ne asigura că următoarea generație de oameni de știință din domenii precum tehnologia, ingineria sau matematică oricare ar fi ei și de oriunde ar veni ei, să aibă pe cineva la care să se uite online și cu care să poată interacționa. Sunt atât de nerăbdător să văd ce fel de talente în comunicarea științifică sunt acolo așteptând doar să fie descoperite".

Videoclipurile trebuie trimise până pe data de 5 iulie 2018 până la ora 23:59 (BST). Înscrierile vor fi evaluate în funcție de cât de fresh este abordarea comunicării științifice, cât de clar pot fi înțelese faptele de către o audiență pe internet și cât de multă pasiune apare în stilul lor de prezentare.

Este cât se poate de ușor să participați dacă credeți că aveți ce trebuie:

1. În primul rând, faceți un videoclip în limba engleză, explicând faptele științifice preferate în mai puțin de 60 de secunde.
(Acesta ar trebui să fie un videoclip nou realizat doar pentru această competiție).
Simțiți-vă liberi să folosiți stilul vlog, interviu, să intercalați animație sau să folosiți o demonstrație practică (să fie sigură inainte de toate!) pentru a putea să explicați cât mai bine. Chiar dorim să vă vedem abordarea voastră creativă pentru comunicarea științifică.
2. Publicați videoclipul (astfel încât să îl găsim) pe YouTube, Facebook, Twitter sau Instagram.
3. Utilizați hashtag #BBCEarthPresenterSearch undeva în titlu / tweet / post.
4. Completați formularul de înscriere online și includeți un link către videoclipul dvs. și o scurtă declarație despre motivul pentru care doriți să fiți următorul prezentator BBC Earth.

Link către formularul de înscriere online
https://www.bbcearth.com/presentersearch2018

Despre BBC Studios
BBC Studios, o companie cu conținut global și cu creativitate britanică, este o filială comercială a grupului BBC. Formată în aprilie 2018 prin fuziunea BBC Worldwide și BBC Studios, cuprinde activitățile privind finanțarea conținutului, dezvoltarea, producția, vânzările și serviciile de brand. Programele britanice premiate de BBC Studios sunt recunoscute pe plan internațional într-o gamă largă de genuri și specialități. Are birouri pe 22 de piețe globale, șase baze de producție în Marea Britanie și baze de producție și parteneriate în nouă alte țări din lume. Compania, care produce 2500 de ore de conținut pe an, este un campion al creativității britanice din întreaga lume și un partener dedicat sectorului independent al Regatului Unit. BBC Studios are venituri de 1,4 miliarde de lire sterline și a returnat anual în jur de 200 milioane lire sterline către BBC Group ( bbcstudios.com, twitter.com/bbcstudios, twitter.com/bbcstudiospress ).

Despre BBC Earth
BBC EARTH este un brand factual global care își propune să inspire publicul din Marea Britanie și din întreaga lume cu peisaje, povești și personaje incredibile din lumea naturii. Din punct de vedere comercial și internațional, brand-ul este gestionat de BBC Studios. Încă de la lansare, brand-ul s-a dezvoltat prin mai multe platforme de televiziune, evenimente live, social media, atracții turistice, lansări și proiecții în cinematografe și online pe BBC.com. Din 2015, brand-ul BBC EARTH va lansa la nivel internațional o serie de programe noi, menite să-i ofere publicului conținut factual premium.


Niciun comentariu despre subiectul „Căutare globală pentru un nou prezentator care să se alăture echipei BBC Earth”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile