marți, 5 iunie 2018

Discovery și PGA Tour, parteneriat de peste 2 miliarde de dolari

Discovery și PGA Tour vor forma o alianță strategică pentru difuzarea pe mai multe platforme a competițiilor din golf.

Pe durata acordului (2019 - 2030), Discovery va investi peste 2 miliarde de dolari, inclusiv în drepturile multi-platformă de transmisie în direct la nivel mondial (cu excepția Statelor Unite) a tuturor competițiilor PGA Tour. Conținutul premium din golf va include anual peste 2000 de ore de la peste 40 de evenimente PGA Tour și de la aproape 150 de turnee, inclusiv The Players Championship, Playoffs FedExCup și Presidents Cup.

Discovery va difuza turneele PGA Tour prin intermediul televiziunilor sale și prin platforme digitale. Va realiza transmisiile în direct și înregistrările pentru bibliotecile media de pe toate platformele.

Acordul oferă companiei Discovery drepturile media internaționale ale PGA Tour și implică de asemenea realizarea unei platforme digitale VOD (disponibilă global, cu excepția Statelor Unite), cu o creștere treptată a investițiilor anuale pe parcursul acordului. Aceasta înseamnă că, în plus față de drepturilor de transmise în direct pe 220 de piețe și teritorii, alianța va include lansarea unui serviciu dedicat de streaming video pentru PGA Tour, ce va utiliza serviciile platformei Eurosport.

"Astăzi este o zi fantastică pentru fanii golfului din întreaga lume. Parteneriatul pe termen lung dintre PGA Tour și Discovery va crea nouă casă globală pentru golf, prin oferirea a peste 2000 de ore de conținut în direct în fiecare an de la cele mai importante competiții, precum și furnizarea de reportaje despre acest prestigios sport. Discovery va contribui cu o puternică infrastructură de distribuție și promovare la nivel mondial,  cu platforme și televiziuni oferite direct către consumatori", a precizat David Zaslav, președinte și CEO al Discovery.

"Acesta este un pas interesant pentru PGA Tour. Acordul ne oferă o oportunitate extraordinară de a accelera și extinde afacerile noastre mass-media în afara Statelor Unite, de a oferi servicii mai bune partenerilor noștri internaționali și de a crește numărul fanilor golfului. De asemenea, acest acord va aduce mai multă valoare sponsorilor noștri, deoarece reprezintă o oportunitate extraordinară de a implica un public nou și divers din întreaga lume", a completat Jay Monahan de la PGA.


Niciun comentariu despre subiectul „Discovery și PGA Tour, parteneriat de peste 2 miliarde de dolari”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile