vineri, 22 iunie 2018

Serialul „The Terror” va continua la AMC cu sezonul al doilea

Televiziunea AMC a anunțat astăzi că serialul propriu „The Terror” va continua cu sezonul 2. Următoarea poveste marca „The Terror” va avea loc în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și se va centra pe un spirit care amenință o comunitate americano-japoneză, din California de Sud până în taberele de prizonieri japonezi de pe coasta de vest a SUA. Următorul sezon din serialul-antologie va fi difuzat pe AMC în 2019 și va fi compus din 10 episoade. În România, sezonul va avea premiera exclusivă pe AMC, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit.

„The Terror” a fost al doilea cel mai urmărit serial dramatic nou de pe posturile de cablu americane (în sezonul de televiziune curent) și a fost bine primit de critici și de public. Vulture l-a descris drept „un coșmar îngrozitor de secol XIX”, The Daily Beast l-a numit „uimitor, cel mai înspăimântător serial TV nou”, iar TV Insider l-a caracterizat drept „educat și filosofic, dar în același timp șocant și extrem de terifiant”.

„«The Terror» ne-a dat șansa de a aborda într-o manieră unică formatul serialului-antologie. Ne-a plăcut ideea de a porni de la un eveniment istoric real și a-l suprapune peste un element horror fictiv. Ne mândrim cu rezultatul: combinația dintre personajele analizate intim și povestea de amploare spusă. Suntem încântați să anunțăm un al doilea sezon, în care vom dramatiza unul dintre cele mai zguduitoare și importante evenimente ale secolului XX, ghidați de viziunea talentaților Alexander Woo și Max Borenstein”, a transmis David Madden (Președintele Departamentului Producții Originale pentru AMC, SundanceTV și AMC Studios).

„Sunt onorat să spun o poveste plasată în această perioadă extraordinară. Sperăm să redăm această experiență istorică cutremurătoare într-o manieră modernă și relevantă în prezent. Și faptul că vom face asta cu o distribuție majoritar asiatică și americano-asiatică ne umple de bucurie”, spune Woo.

„Ca pasionat de istorie și de poveștile horror (dar și ca un american conștient de ce se întâmplă în zilele noastre), îmi este clar faptul că adevărul este întotdeauna mai înfricoșător decât ficțiunea. Acest sezon din «The Terror» se desfășoară într-unul dintre cele mai îngrozitoare momente din istoria țării noastre. Lagărele de prizonieri japonezi din America sunt o pată pe istoria conștiinței noastre naționale, o pată cu rezonanță mare în contemporaneitate. Sunt încântat că AMC ne dă șansa de a folosi această oroare drept inspirație pentru ceea ce sper să fie un sezon TV înspăimântător”, completează Borenstein.

A doua serie din „The Terror” îi are drept producători executivi și co-creatori pe Alexander Woo („True Blood”) și Max Borenstein („Kong: Insula craniilor”, „Godzilla”). Woo va fi și showrunner, iar Borenstein a sugerat subiectul. A doua serie din serialul-antologie „The Terror” este produsă de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360, în colaborare cu AMC Studios. Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady sunt producători executivi.

Primul sezon din „The Terror” a fost inspirat de o poveste adevărată, despre periculoasa expediție a Marinei Navale britanice, din 1847. Echipajul dorea să descopere Pasajul de nord-vest (calea de acces din Oceanul Arctic spre Pacific, de-a lungul coastei nordice a Americii de Nord). Primul sezon a demonstrat ce se poate întâmpla cu un grup de bărbați înghețați, izolați și blocați la capătul Pământului, care sunt disperați să supraviețuiască și care nu se luptă doar cu elementele naturii, ci și între ei.


Despre AMC 
Postul AMC găzduiește unele dintre cele mai populare și apreciate producții de televiziune. AMC a fost primul program de cablu de bază care a câștigat un Premiu Emmy la categoria „cel mai bun serial dramatic” (Mad Men, 2008),  serial care apoi a ridicat același trofeu 4 ani la rând (înainte să predea ștafeta serialului Breaking Bad, în 2013 și 2014). Producția AMC The Walking Dead este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cabluri americane și producția nr. 1 de pe micul ecran în rândul adulțților de 18 – 49 de ani, în ultimii cinci ani. Printre serialele dramatice marca AMC ale momentului se numără Better Call Saul, Fear the Walking Dead, Into the Badlands, Humans, Preacher, The Son și viitoarele Dietland, The Terror, Lodge 49 și McMafia. AMC mai are în palmares și emisiuni originale ca  Talking Dead, Talking with Chris Hardwick, Comic Book Men și Ride with Norman Reedus. AMC este proprietatea AMC Networks Inc., alături de posturile IFC, SundanceTV, BBC America și WE tv. AMC este disponibil pe toate platformele: televiziune, online, on demand și mobile. 

Despre AMC Studios
AMC Studios este studioul de producție și distribuție in-house al AMC Networks Inc. Primul serial marca AMC Studios a fost The Walking Dead, care este serialul cu cel mai mare rating din istoria posturilor de cablu americane și serialul nr. 1 de la TV, în rândul persoanelor de 18 – 49 de ani, de șase sezoane încoace. De atunci, AMC Studios a produs pentru AMC seriale originale, aplaudate de critici și laureate cu premii (ca Fear the Walking Dead, The Terror, Dietland, Into the Badlands și viitoarele producții Lodge 49 și NOS4A2), dar și producții de nonficțiune (Ride with Norman Reedus, Istoria secretă a benzilor desenate, James Cameron: Povestea științifico-fantasticului). Studioul a mai produs serialele Rectify (laureat cu Premiul Peabody) și Hap & Leonard, Cold Blooded: The Clutter Family Murders (nonficțiune, pentru SundanceTV) și viitorul The Jonestown Massacre (pentru SundanceTV).2 comentarii despre subiectul „Serialul „The Terror” va continua la AMC cu sezonul al doilea”:
Giony

Acest serial se gaseste si pe Netflix? Multumesc.

Anonim

Nu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile