joi, 14 iunie 2018

Tele Europa Nova dorește sa emită local în digital terestru

În ședința CNA de astăzi, SC NOVA MEDIA SRL din Timișoara a solicitat o licență pentru a transmite televiziunea Tele Europa Nova TV în sistem digital terestru prin intermediul multiplexului local ROU021 - Timișoara, pe canalul 27.


Conform reprezentantului televiziunii, Tele Europa Nova TV ar trebuie sa înceapă sa emită în digital terestru DVB-T2 în aproximativ o lună de la obținerea licenței DVB-T2.


Televiziunea Europa Nova Timișoara are un format generalist, cu programe pentru toate categoriile sociale, inclusiv talk-show-uri, emisiuni de muzica populara, știri și altele.

Decizia CNA privind solicitarea de licență digitală terestră pentru Europa Nova Timișoara a fost amânată pentru ședința următoare.

UPDATE 10 iulie 2017: Nova Media SRL Timișoara a obținut licența digitală terestră, membrii CNA prezenți la ședință aprobând solicitarea de licență în unanimitate.

UPDATE 20 iulie 2018: Câteva imagini cu recepția digitală terestră în Timișoara a televiziunii Tele Europa Nova, trimise de către un membru la comunității HD Satelit.


3 comentarii despre subiectul „Tele Europa Nova dorește sa emită local în digital terestru”:
Anonim

Deși există de multă vreme, a rămas totușă numai o televiziune de nișă. Păcat.

Anonim

Nu e televiziune e nișă, e generalistă. Poate ai dorit sa spui că a rămas doar televiziune locală.

Anonim

Este o televiziune generalistă, a carei audiența scăzută o plasează în zona de nișă a mediei românești.

Trimiteți un comentariu

☑ Sunt de acord cu Regulamentul comentariilor.

Furnizori de servicii

AKTA (80) Digi (540) Focus Sat (249) FREESAT (24) iNES (25) Nextgen (80) Orange (219) Telekom (303) UPC (278) Vodafone (81)