miercuri, 4 iulie 2018

Antena TV Group S.A. și Antena 3 S.A au semnat deja acorduri de retransmisie cu RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange și alți operatori

Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. au anunțat pe websiteul a1.ro că au semnat deja contracte cu societățile UPC, Focus Sat, Orange, RCS & RDS și alte societăți de distribuție cu acoperire locală și regională. Dintre marii operatori, Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. nu menționează deocamdată semnarea unor contracte cu Telekom și AKTA, dar precizează că există discuții cu ceilalți distribuitori de programe tv pentru a semna contractele de distribuție.

Astfel, posturile de televiziune Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si ZU TV vor continua sa fie distribuite neîntrerupt la UPC, Focus Sat, Orange, RCS & RDS, în baza parteneriatelor stabile și de lungă durata pe care Antena TV Group S.A. si Antena 3 S.A. le-au semnat.

În luna iunie 2018, trustul INTACT a anunțat ieșirea posturilor sale tv din lista must-carry și încheierea unui parteneriat cu grupul RCS& RDS pentru acordarea dreptului de retransmitere a programelor tv. Canalele Tv Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel si Zu Tv vor mai putea fi recepționate în curând doar în rețelele distribuitorilor care doresc semnarea unui contract de retransmisie.

UPDATE 19 iulie 2018: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor rămâne în grilele AKTA / DCS. Detalii găsiți AICI.

UPDATE 26 iulie 2018: Antena 1, Antena 3, Antena Stars, Happy Channel și Zu Tv vor rămâne în grilele Telekom si Nextgen. Detalii găsiți AICI.


16 comentarii despre subiectul „Antena TV Group S.A. și Antena 3 S.A au semnat deja acorduri de retransmisie cu RCS & RDS, UPC, Focus Sat, Orange și alți operatori”:
Unknown

Presimt că nu vor intra la Telekom, nextgen și Orange dvbc.

Anonim

VOR INTRA SI PE DIGI-DTH ??????

Marius

macar de ar pune si happy channel hd
si zu tv hd la digi

Marian C.

Vor fi si pe satelit la rcs-rds.

Anonim

PE DIGI TV CAND O SA AVEM PROGAMELE ANTENA

Anonim

Must carry se aplică numai pentru cablu. Pe satelit era contra cost și înainte. Deci nu are nici o legătură cu satelitul. De acum încolo vor fi pe bani și pe cablu.

Anonim

Marian C.de unde stii ca intra antenele pe Digi satelit?

Marian C.

Nu stiu pur si simplu ma intrebam si eu.

Anonim

Pai l-ai indus în eroare. Nu o spun la modul răutăcios, ci pentru a ne înțelege mai bine: învățați sa puneți semnul întrebării, adică "?", atunci când adresați o întrebare, altfel e o afirmație și ne încurcam în discuții.

Marian C.

Scuze.

Anonim

cand intra pe satelit? si daca intra sper ca intra HD !

Mateo

Eu nu urmaresc nici unul din programele trustului antena play si pe deasupra mai vor si bani pentru programe de o bani realizate dupa ce? Nu fac bani din reclame care aunt la neafarsit deci 0 bani. Fara reclama poti aa ceri dar cat timp esti platit pt un produs intrg si tu il dai in rate e neaimrire curata asa ca mai bune in faliment sa nu mai fie atatea tv doar de dragul de a fi la numar caci in reat nu inteleg conrinutul programelor? Film. Documentare. Cartoon . Seriale ( difwrite teme). Istori?Cultura?. Absolut nimic. AU UN CONTINUT AIUREA VARA VALOARE PT MINTEA UMANA DE A PERCEPE A INVATA SI A REALIZA CEVA.DECImai bine Good bye Antena Group

Anonim

Avem de asteptat cam destul pana ce vor intra pe dth

Anonim

Eu urmaresc Antena 1 si Antena 3, si nu mi-as permite niciodata sa cer scoaterea altor programe (nu dau nume) pentru ca "mie nu imi plac". Exista o audienta actualizata mereu prin sondaje, iar firmele de cablu tin cont de aceasta audienta. Normal dealtfel, daca ar face altfel pentru ca "eu nu mă uit", atunci curând ar intra în faliment.

nicolae sasu

Parerea mea. Continutul A1 si A 3 sa fie difuzat pe ANTENA. ZU, HAPPY si STARS pe ANTENA PLUS. Sa existe doar 3 canale: ANTENA, ANTENA PLUS si ANTENA INTERNATIONAL ( care sa dea continut de pe cele doua ) Plus platforma A PLAY. Atat

Anonim

Hopul cel mare era RCS, liderul de piata in Romania. Daca a semnat cu RCS, ceilalti vor fi presati de proprii client sa semneze, altfel o parte din ei vor pleca.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile