marți, 31 iulie 2018

Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, în premieră live pe YouTube

Desemnat încă de la prima ediție “Best Major Festival in Europe”, festivalul UNTOLD și YouTube colaborează anul aceasta pentru a oferi fanilor muzicii care nu pot ajunge la Cluj Napoca posibilitatea de a trăi online magia festivalului. Fanii vor putea urmări live pe YouTube artiștii care vor cânta pe scena principală a festivalului, anunță platforma video printr-un comunicat remis către HD Satelit.


Oricine deține un telefon, o tabletă, un laptop sau un calculator, poate avea un loc în primul rând la unul dintre cele mai mari festivaluri din Europa și să îi urmărească pe The Chainsmokers, Armin van Buuren, Tiesto, Tujamo, Afrojack și mulți alții direct pe canalul de YouTube al festivalului UNTOLD în perioada 2-5 august.

Dan Oros, Marketing Manager Google România: “Ne bucurăm să colaborăm cu UNTOLD și să aducem experiența festivalului online. UNTOLD va transmite live pe canalul lor de YouTube cele mai așteptate numere artistice, oferind astfel posibilitatea și celor de acasă să își urmărească artiștii preferați. Toți cei interesați se pot abona de pe acum pe canalul UNTOLD

Edy Chereji, director de Marketing și Comunicare UNTOLD: “UNTOLD este primul festival din România care are un parteneriat cu YouTube. Suntem încântați că vom reuși să transmitem și celor care nu reușesc să ajungă la festival, măcar o parte din magia celor 4 zile și show-urile incredibile ale celor mai în vogă artiști ai momentului.”

Mai mult, YouTube România va avea un spațiu în backstage special dedicat vloggerilor și artiștilor. Aceștia vor putea sa creeze conținut în spațiul YouTube, iar abonații lor vor avea posibilitatea să aibă acces online în culisele festivalului.

UPDATE 2 august 2018: Orange va asigura infrastructura de conexiune la internet, pentru a susține traficul generat de sutele de mii de participanți așteptați la festival, anunță compania printr-un comunicat remis către HD Satelit. Mai jos regăsiți comunicatul.

Anul acesta Orange a ales să fie în mijlocul distracţiei, să aducă reţeaua mai aproape de cât mai mulţi oameni şi să depăşească aşteptările iubitorilor de muzică, fiind partenerul oficial care asigură conexiunea la internet 4G şi Wi-Fi pentru cele mai importante festivaluri ale verii.

Începând cu Afterhills şi Neversea, clienţii Orange s-au bucurat în perimetrul festivalurilor de acces nelimitat şi gratuit în reţea, cât şi de cea mai bună acoperire mobilă 4G. Mai mult, toţi participanţii au avut la dispoziție în mod gratuit reţeaua Wi-Fi oferită de Orange.

Clienţii Orange prezenţi la cea de-a doua ediţie a Neversea au consumat în cele 4 zile de festival peste 8,5 TB de date mobile, la reţea fiind conectaţi zilnic peste 20.000 de utilizatori. Cele 4 antene GSM montate la festival au susţinut şi cei peste 8.000 de utilizatori care s-au conectat zilnic la reţeaua Wi-Fi, consumând peste 3 TB de date mobile.

Şi pentru primul an de colaborare cu UNTOLD, Orange pune la dispoziţie reţeaua sa performantă pentru a gestiona traficul mare de date generat de toţi cei care vor încărca, în timp real, pe reţelele de socializare, şi nu numai, filme şi poze de la concertele preferate.

La UNTOLD, Orange a pornit la drum cu misiunea de a oferi participanţilor o experiență de neuitat, beneficii unice şi şansa de a testa cele mai noi tehnologii. Începând de astăzi, 2 august, la scena Galaxy by Orange & Samsung vor fi prezenţi artişti renumiţi ca Paul Kalkbrenner, Jamie Jones, Loco Dice, Nina Kraviz, Pan-Pot, Seth Troxler,  Solomun şi mulţi alţii.

Toţi cei care vor vizita zona Orange la UNTOLD vor avea parte de o experienţă senzorială inedită pusă în scenă împreună cu partenerii de la Samsung. În plus, vor putea intra în competiţie pentru a câştiga o excursie la NASA dacă vor juca Colonizarea, îşi vor putea face tatuaje personalizate sau vor putea recicla telefoane şi accesorii în schimbul unui kit special de festival.  Pentru cei care doresc să se relaxeze după ce au dansat în faţa scenelor, Orange a amenajat, în Parcul Central, Cinema Orange TV Go unde vor rula cele mai noi filme.

Pentru mai multe beneficii în rețea, distracția la festival va fi răsplătită. Participanții care vor descărca aplicația MyOrange şi vor dansa până la răsărit vor aduna Funny Bits pe care îi vor putea transforma ulterior în internet gratis, vouchere de reducere în magazinul online Orange și bilete la cele mai cool evenimente.  Şi, pentru că cele mai frumoase lucruri în viață nu sunt lucruri, ci sunt momentele speciale, Orange are o provocare pentru participanţi. Cei care vor reuşi să-şi lege șireturile alături de cineva drag precum în spotul Orange 4G şi vor veni la cortul Orange din festival, vor fi premiaţi.

Mai multe informații despre activările Orange la festival găsiţi în pagina dedicată:  https://www.orange.ro/festivals/untold/


2 comentarii despre subiectul „Unul dintre cele mai mari festivaluri de muzică din Europa, UNTOLD, în premieră live pe YouTube”:
healer

super fain!

Unknown

Daca il transmite si in 4K, ar fi perfect!

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile