miercuri, 1 august 2018

„Fear the Walking Dead” și „Better Call Saul” vor continua cu sezonul 5 la AMC

AMC a anunțat că serialele producție proprie „Fear the Walking Dead” și „Better Call Saul” vor continua cu un nou sezon, al cincilea, anunță televiziunea printr-un comunicat remis către HD Satelit. Vestea vine după recentul anunț AMC legat de prelungirea cu sezonul doi al serialului-antologie „The Terror”.

„Fear the Walking Dead” este prelungit cu o nouă serie înainte de premiera părții a doua din sezonul 4, care va fi transmisă de AMC în noaptea de 12 spre 13 august, la ora 04:00 (ora României), simultan cu premiera americană. Fiecare nou episod va fi la aceeași oră și în reluare lunea, de la 22:00. În SUA, producția este pe locul 3 în clasamentul celor mai urmărite seriale dramatice de pe posturile de cablu, în rândul adulților de 25 – 54 de ani. În plus, ratingul primelor 8 episoade ale sezonului 4 au fost mai mari decât al ultimelor 8 episoade ale seriei a treia. Produs de către AMC Studios, serialul „Fear the Walking Dead” îi are drept producători executivi pe Scott M. Gimple, Andrew Chambliss și Ian Goldberg (care sunt showrunneri), dar și Robert Kirkman, David Alpert, Gale Anne Hurd și Greg Nicotero. Din distribuție fac parte Lennie James, Alycia Debnam-Carey, Colman Domingo, Danay Garcia, Garret Dillahunt, Maggie Grace și Jenna Elfman.

Anunțul legat de apreciatul serial „Better Call Saul” vine înaintea premierei sezonului 4, care începe pe 27 septembrie, la AMC. În SUA, sezonul 3 s-a plasat pe locul 5 în clasamentul celor mai urmărite seriale dramatice de pe posturile de cablu, în rândul adulților de 25 – 54 de ani. „Better Call Saul” îi are drept producători executivi pe Peter Gould, Vince Gilligan, Mark Johnson, Melissa Bernstein, Thomas Schnauz și Gennifer Hutchison. Serialul a obținut anul acesta un Premiu Peabody și, de-a lungul a trei sezoane, a strâns (printre altele) 23 de nominalizări la Emmy, 3 nominalizări la Globul de Aur, 2 Premii Writers Guild, 3 Premii Critics’ Choice, 1 trofeu acordat de Television Critics Association și 2 Premii AFI. Serialul este o co-producție Sony Pictures Television și AMC Studios, este creat de Gilligan și Gould și îi are în distribuție pe Bob Odenkirk, Jonathan Banks, Rhea Seehorn, Patrick Fabian, Michael Mando și Giancarlo Esposito.

La finalul lunii iunie, AMC a anunțat că popularul serial-antologie propriu „The Terror” va continua cu sezonul 2. Următoarea poveste marca „The Terror” va avea loc în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial și se va centra pe un spirit care amenință o comunitate americano-japoneză, din California de Sud până în taberele de prizonieri japonezi de pe coasta de vest a SUA.  A doua serie din „The Terror” îi are drept producători executivi și co-creatori pe Alexander Woo și Max Borenstein. Woo va fi și showrunner, iar Borenstein a sugerat subiectul. Noile episoade vor fi produse de Scott Free, Emjag Productions și Entertainment 360, în colaborare cu AMC Studios. Ridley Scott, Dan Simmons, David W. Zucker, Alexandra Milchan, Scott Lambert și Guymon Casady sunt producători executivi.

Despre AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord

AMC Networks International – Europa Centrală și de Nord, o unitate operaţională a AMC Networks Internaţional, este o companie internaţională de top în domeniul difuzării şi distribuţiei de posturi TV. În prezent, AMCNI CNE are în portofoliu 14 posturi TV, al căror conținut este variat (filme și seriale, producții pentru copii, divertisment și sport).

Compania se ocupă de feed-ul global al postului JimJam, de feed-ul european al Sundance TV și al multor altor canale din Europa Centrală și de Est (AMC, Film+, Filmcafe, Film Mánia, MGM, Sport1, Sport2, Minimax, Megamax, Spektrum, Spektrum Home și TV Paprika). În plus, compania are în portofoliu canalul german pay-TV KinoweltTV.


Niciun comentariu despre subiectul „„Fear the Walking Dead” și „Better Call Saul” vor continua cu sezonul 5 la AMC”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile