marți, 28 august 2018

Televiziunea Look Tv devine Look Sport

S.C. CLEVER MEDIA NETWORK SRL din Cluj-Napoca a solicitat CNA-ului modificarea licențelor audiovizuale ca urmare a modificării denumirii și siglelor pentru Look TV, Look Plus și Profit.ro (satelit și rețele de comunicații electronice).


Se intenționează, în lunile următoare, lansarea unei campanii de re-branding pe produsele media din portofoliul companiei, o uniformizare a elementelor grafice, o identitate pe care compania dorește sa o consolideze în timp. Siglele vor fi schimbate: vor include un simbol comun, un triunghi echilateral cu colțuri rotunjite, dar care va fi diferențiat în special prin culori. În partea dreapta a simbolului va fi afișată denumirea televiziunii respective.

În prima etapă se va schimba doar denumirea Look Tv, care va deveni Look Sport, însă structura de programe vor rămâne deocamdată ca până acum, una generalistă.

Compania are în plan, în scurt timp (1-2 săptămâni) să solicite noi licențe strict dedicate pentru sport, licențe pe care va încerca sa le adauge la portofoliul actual. Vor avea o altă structură de programe, dedicată sportului.

Look Plus va avea în continuare o structura generalistă de programe, mai ales ca există conținut ce trebuie valorificat (filme, conținut propriu), și va include și programe de sport, deoarece exista mult conținut pentru care compania are drepturi de televizare. Reprezentanții postului tv au mai precizat că de trei luni lucrează la conținut propriu, inclusiv sit-com-uri și alte programe de divertisment, care vor înlocui producțiile vechi.

S.C. AGRO TV NETWORK SRL Cluj-Napoca a solicitat Consiliului Național al Audiovizualului modificarea licențelor audiovizuale pentru Agro TV (satelit și rețele de comunicații electronice), ca urmare a modificării localității pentru care au fost acordate licențele, a denumirii și siglelor postului și renunțare la studioul din Cluj-Napoca.

Și în privința Agro Tv vor exista schimbări. Va rămâne doar studioul de la București, renunțându-se la cel din Cluj-Napoca. Structura de programe va rămâne ca până acum. Sigla va conține același simbol în formă de triunghi.

Simbolul în formă de triunghi va fi adăugat și în noua siglă a televiziunii Profit.ro

Membri ai CNA au solicitat clarificări în privința zvonurilor privind achiziția televiziunii Prima Tv.

"De mai bine de doi ani avem discuții și intenția pentru a colabora/achiziționa brandul/trustul Prima Tv, dar mai este cale lungă. Dacă va fi ceva serios de comunicat în acest sens, veți fi primii care veți afla, chiar înainte de obligația legala de informare. E atât de multă intoxicare și dezinformare în piață", au precizat reprezentanții companiei.

Tomşa Adrian Gheorghe este asociat principal sau acționar majoritar în cele patru televiziuni.

UPDATE 30 august 2018: Look Tv/Look Sport, Look Plus și Profit.ro au schimbat deja siglele și alte elemente grafice.

Versiunile High Definition ale Look Sport și Look Plus au culoarea textului "HD" din aceeași paletă de culori cu triunghiul (a se observa din imaginile publicate de Adrian pe pagina de Facebook a HD Satelit).

UPDATE 3 septembrie 2018: Agro Tv a schimbat de asemenea sigla.


23 de comentarii despre subiectul „Televiziunea Look Tv devine Look Sport”:
Anonim

Bravo

Unknown

da bravo.

INSOMNIACUL

Văd că noul logo s-a lansat pe Profit.ro

Anonim

dece a disparut loktv de pe grila analogica

Emil Raevschi

@ultimul anonim - LOOK TV si LOOK PLUS se receptioneaza in continuare in grila analogica. la Drobeta Turnu Severin sunt cele 2 canale in grila analogica, precum si in cea digitala, de la RCS-RDS - actualul DIGI ROMANIA. e posibil la tine in zona unde locuieste sa fi fost mutate pe alta frecventa sau sa fie vreo defectiune prin zona ta.de asemenea se receptioneaza si pe DIGI TV SATELIT .

Anonim

21:19
Look TV schimba sigla
21:56
Look Plus schimba sigla
A rămas doar Agro TV cu sigla veche.

Anonim

Dar la tv nu apare cu denumirea de Look Spot cand butonezi al telecomanda din pacate faceti ceva.....

Anonim

Profit.ro e si al rds rcs...?

Anonim

Look Sport, nu Look Spot... Denumirea in lista trebuie sa o schimbe cablistul la care esti tu abonat, nu televiziunea respectiva. Oricum, nu confunda sigla cu denumirea postului tv, inclusiv cea din lista, nu e acelasi lucru.

Anonim

Profit ro nu e si al RCS RDS, ci e al societatii comerciale Clever Media Network. Adrian Tomșa este acționar majoritar la Clever Media Network, din care mai fac parte si Vasile Iuga, partener strategic, și Orlando Nicoară, director de dezvoltare și fondator Profit.ro și News.ro.

Anonim

Sper sa fie incurand si Hd

Anonim

Speram acest lucru !!

Anonim

Dar la Rds de ce nu au intrat Hd cele 2 posturi tv ca vad ca este si pe pagina voastra..

Anonim

De ce nu au intrat la RCS RDS? Ar trebui sa ii intrebi pe cei de la RCS RDS..

Unknown

Profit.ro HD?

Emil Raevschi

Astazi AGRO TV a schimbat sigla - are noua sigla.

Anonim

Emil raevschi au schimbat dimensiunea la sigla,ca era una imensa pe o jumatate de ecran !!

Anonim

Ştie cineva cum se vor numi noile televiziuni de sport care vor transmite toate meciurile din Champions League şi Europa League? (Look Sport 2,3,4,5,6?)

Anonim

Cate programe de look o sa fie?

Anonim

LookSport, LookPlus ca televiziuni de cablu și satelit, iar online vor fi LookSport PPV 1-9.

mihai781

Acele programe online le vom putea oare receptiona noi care avem la upc abonamenul si cu programele sport pt care platim 10 roni?

Anonim

posibil...

Anonim

Da. O să fie incluse în Sport.
Pentru anonimul de mai sus: LookSport PPV 1-9 au fost introduse la UPC și pe cablu. Deci o să fie disponibile online dar și pe cablu.

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile