luni, 10 septembrie 2018

CI Plus LLP a lansat Enhanced Content Protection (ECP)

Un nou profil de protecție îmbunătățită a conținutului, în care algoritmul SHA-1 pe 160 biți a fost înlocuit cu SHA-2 pe 256 biți, a fost introdus în specificațiile tehnice ale CI Plus.


Noul nivel de securitate CI Plus ECP (Enhanced Content Protection) se bazează pe cele mai recente specificații DVB și este conceput pentru a satisface cerințele riguroase de protecție a conținutului, specificate de MovieLabs.

Organizația CI Plus LLP a desemnat experți în domeniul securității de la Trusted Labs pentru definirea profilului de protecție CI Plus ECP. Organizația colaborează activ cu furnizorii de conținut și alte organizații interesate, pentru a optimiza protecția CI Plus ECP în distribuirea conținutului premium, inclusiv UHD.

CI Plus LLP și-a actualizat de asemenea condițiile de certificare și instrumentele de testare, pentru a asigura conformitatea dispozitivelor înregistrate cu specificațiile ECP, împreună cu un nou logo CI Plus ECP, util pentru identificarea facilă a dispozitivelor compatibile.

Membrii CI Plus LLP sunt Sony, SmarDTV, Samsung, TPVision, Panasonic, Neotion și SMiT.

CI Plus este o specificație tehnică care adaugă securitate suplimentară pentru interfața CI standard. Compatibilă cu diverse dispozitive electronice (în special televizoare și receptoare), aceasta oferă acces la o gamă largă de servicii cu plată, oriunde tehnologia CI Plus este susținută local de către furnizorul de servicii premium. Tehnologia CI Plus este utilizată de furnizori de servicii tv cu plată din 37 de țări, implicând peste 600 de producători de dispozitive certificate CI Plus.


Niciun comentariu despre subiectul „CI Plus LLP a lansat Enhanced Content Protection (ECP)”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile