marți, 6 noiembrie 2018

Noi mixere audio la PRO TV

Televiziunea românească PRO TV a extins colaborarea cu compania Calrec pentru echipamente de mixare a sunetului în producția și transmisiunile în direct, achiziționând două console audio Artemis Light. Noile console vor putea fi utilizate atât pentru producțiile de emisiuni ale PRO TV, cât și pentru transmisiile sportive, anunța compania Calrec Audio Ltd.


"Alegerea consolei Artemis Light a fost o decizie ușoară pentru noi, având în vedere cei 12 ani de experiență cu consolele Sigma și Omega, precum și cunoștințele noastre aprofundate despre arhitectura consolelor Calrec. Artemis Light este un mixer audio puternic, cu o capacitate suficientă de procesare digitală pentru proiectele noastre curente și viitoare și cu un suport excelent pentru mai multe formate audio, inclusiv Dante, AES67 și MADI. De asemenea, folosim sistemul de rețea Hydra2 al firmei Calrec, care ne permite să stabilim legături între studiourile noastre. Acesta oferă opțiuni complete și este capabil să opereze un număr mare de intrări / ieșiri care sunt partajate și controlate, indiferent de locația lor", a explicat Octavian Diac de la PRO TV România.

"Colaborarea noastră cu postul de televiziune PRO TV România este un dovadă a versatilității consolelor noastre Artemis. Suntem încântați să continuăm colaborarea îndelungată cu PRO TV România și să le oferim echipamentele audio de care au nevoie", a precizat Mike Reddick, managerul internațional de vânzări de la Calrec.


Niciun comentariu despre subiectul „ Noi mixere audio la PRO TV”:

Trimiteți un comentariu

☑ Comentariile conforme cu regulile comunității vor fi aprobate în maxim 10 ore.

Top 5 articole în ultimele 7 zile